Volite sebe i dajte svom tijelu najbolje od prirode
Aromaterapija, homeopatija i tradicionalna joga

Detalje možete saznati na ovaj link
https://www.facebook.com/events/127911969198172
Ili se mozete javiti na email
[email protected]
[email protected]

Priuštite si poklon koji zaslužujete, uravnotežite tijelo i um kroz dvotjedni program Detox & Relax!

Zaslužujemo vrijeme za sebe, zaslužujemo se opustiti i brinuti o svom tijelu i umu. Zaokupljeni raznim obvezama, zaboravljamo koliko je važno posvetiti vrijeme sebi i duboko se zapitamo kako se osjećamo u svom tijelu i u sebi!

Što uključuje ovaj program?

Program uključuje aromaterapiju, homeopatiju i tradicionalnu jogu, pod vodstvom stručnjaka.

Aromaterapija ima holistički pristup čovjeku kao pojedincu. To je opuštajuća i praktična terapija koja donosi blagodati za opće stanje osobe: ublažava napetost, tjeskobu, opušta, smiruje u napetim i stresnim situacijama, povećava koncentraciju i energiju tijekom radnog dana, pomaže kod iscrpljenosti i podiže razinu samoga sebe -samouvjerenost.

Tijekom ove dvotjedne radionice naučit ćemo osnove aromaterapije, kako je možemo svakodnevno koristiti, kako ojačati imunitet, koliko nam aromaterapija pomaže u borbi protiv alergija, virusa, gljivica i bakterija, što je podrška mirisnim kapima u dnevne aktivnosti. Tijekom ova dva tjedna naučit ćemo kako napraviti sprej za dezinfekciju, kombinaciju ulja protiv različitih virusa, bakterija i gljivica, osvježivače zraka i mješavine za opuštanje i dobar san.

Ljepota uvijek dolazi iznutra! Cilj nam je voljeti vas i pružiti vašem tijelu najbolje od prirode. Povratak prirodi je povratak sebi.

Za ovu radionicu trebat ćete kupiti esencijalna i bazna ulja, popis ćete dobiti na prvom sastanku.

Homeopatija kao holistička, neagresivna metoda promiče zdravlje prema principu “slično se liječi sličnim”. Dokazao je pozitivne učinke na zdravlje, kako djece, tako i odraslih, starije populacije i životinja. Homeopatija na zdravlje osobe gleda cjelovito, u cjelini, imajući u vidu njegove fizičke, emocionalne poteškoće, navike, snove itd. Homeopatija je učinkovita i znanstveno utemeljena medicinska metoda liječenja koja potiče prirodne sposobnosti ljudskog tijela na putu ozdravljenja i primjenjuje se u svim dobnim skupinama.

Tijekom ovih dvotjednih radionica obradit ćemo sljedeće teme: uvod u osnove homeopatije i kako ona djeluje, homeopatska prva pomoć (trebala bi je imati svaka obitelj), homeopatija u službi podizanja imuniteta, homeopatija i alergije, virusi, bakterija i gljivica, upotreba homeopatije u stanjima stresa, anksioznosti, nesanice (bolesti suvremenog čovjeka), homeopatije i djece, blagodati homeopatije u problemu poremećenog hormonskog stanja organizma, kao i kod problema mišićno-koštanog sustava.

Himalajska tradicionalna joga ostaje vjerna izvornim učenjima koja karakteriziraju jednostavnost i dubinu vježbe. Sustavno vježbanje joge na tradicionalan način pomaže ljudima da se riješe životnih poteškoća, kao i tjelesnih, mentalnih i psihosomatskih bolesti. Suština tradicionalne joge je u jednostavnosti i prirodnosti. Biti jogi znači biti prirodan, tj. živjeti u stanju u kojem su tijelo, um i duša u jedinstvu. Kada vježba jogu, istinski vježbač u potpunosti se usklađuje sa svojim tijelom i njegovim suptilnim procesima, a time i smiruje um.

Tijekom ove dvotjedne radionice vježbat ćemo jogu uživo uživo šest puta tjedno po jedan sat. Bez obzira jeste li početnik ili već iskusni vježbač, osjetit ćete duboko transformativni učinak joge.

Tko smo mi?

Helena Bjelaković, aromaterapeutkinja, put aromaterapije slijedi već 18 godina, pa joj je aromaterapija postala stil života. Iskustvo je stekla dugogodišnjim radom s klijentima, ali i kao predavač na raznim radionicama. Prirodnu kozmetiku privatno izrađuje već dugi niz godina. U svoje znanje ulaže puno kroz tečajeve, radionice i knjige na temu holističkog ljudskog zdravlja. Kombinirala je sva znanja koja je stekla na jedinstven način i pristupa aromaterapiji izvan poznatih okvira. Svojim se primjerom zalaže za povratak ljudi prirodi, obrazovanje, očuvanje okoliša i nenasilni način života.

Doktorica Izabela Jovović, homeopat i regresoterapeut, doktorica opće medicine, diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 2002. godine, a 2012. započela je homeopatsko putovanje. Završila je Školu klasične homeopatije Hahnemann u Novom Sadu 4 godine, kao i obuku na Homeopatskom koledžu The Other Song u Mumbaiju kod prof. Dr. R. Shankarana. Sudjelovao u radu i organizaciji seminara prof. Dr. Shankarana (prvog u istočnoj Europi), dr. Mahesha Gandhija i dr. Gajajana. Član je Upravnog odbora Hahnemannove škole u Novom Sadu i zalaže se za širenje homeopatije u regiji i svijetu.

Staša Mišić, certificirani instruktor himalajske tradicionalne joge, diplomirao je na Agronomskom fakultetu, smjer agroekonomija, a nakon toga i godinu dana se usavršavala na polju menadžmenta na sveučilištu u Nizozemskoj. Tijekom dugogodišnjeg rada u osiguravajućim društvima, joga joj je pomogla da se lakše nosi sa svim izazovnim situacijama koje takvi poslovi donose. Rad s ljudima uvijek ju je ispunjavao, posebno prijenos znanja i rad s djecom, a nekoliko je godina provela kao profesorica engleskog jezika.

Monika Nedić, diplomirana kondicijska trenerica i certificirana instruktorica tradicionalne joge, ima iskustva u pomaganju ljudima da postanu bolja verzija sebe zdravim načinom vježbanja i prehrane. Više od deset godina radila je u fitnes centrima kao osobna trenerica i trenerica grupnih programa, kao i na polju prehrane i suplementacije. Svoje znanje iz područja sporta usavršavala je na seminarima širom Europe. Njezino upoznavanje s jogom bila je velika prekretnica u njenom životu, gdje se u potpunosti našla i željela se educirati na tom polju i proširiti svoje znanje s drugima. Veliki je ljubitelj životinja, voli strane jezike, govori engleski i španjolski.