ONLINE RADIONICA

7. i 21. 11. 2020.

Iskoristite izvanrednu priliku za učenje od Marie Diamond – jedne od najvećih svjetskih majstorica feng shuia. Naučite sve bitno o feng shuiu za svoj dom i pokrenite pozitivne promjene u svim dijelovima svog života!

Važno je znati da su raznovrsne psihološke tehnike i rad na sebi samo dio slagalice, ali ako ne osvijestimo koliko prostori u kojima živimo i radimo svakodnevno utječu na nas, vjerojatno je da ćemo uvijek zapinjati na svom putu prema uspjehu.

U svojoj knjizi Transform Your Life, Marie opisuje situaciju kad je pozvana u novi dom Jacka Canfielda, kako bi mu pomogla svojim savjetima. Zatekla ga je kako sjedi za radnim stolom, leđima okrenut ulaznim vratima. “Imaš li poteškoća u poslu otkad radiš za ovim stolom?”- upitala ga je. “Da, otkad smo se preselili ovamo, stalno mi poslovi zapinju, čak ne mogu naći izdavača za novu knjigu, bez obzira na veliki uspjeh svog bestsellera Chicken Soup for the Soul.

“To je zbog tvog položaja sjedenja. Promijeni položaj stola tako da leđima budeš okrenut prema zidu, a da gledaš prema vratima i to će ti donijeti povoljnije okolnosti!”- odgovorila je Marie. Tako je i bilo.

Jer, kad su nam vrata iza leđa, naš podsvjesni um stalno ima dojam opasnosti i gubitka kontrole pa se ta ‘nesigurnost’ ogledava i u životnim situacijama. Za razliku od toga, u položaju sa zidom iza leđa i pogledom prema vratima, imamo osjećaj sigurnosti i kao da smo spremni dočekati nove prilike.

Bezbroj je sličnih malih prilagodbi koje u svom domu možemo napraviti kako bismo se osjećali snažniji, samopouzdaniji i spremniji za uspjeh.

A mnoge takve tajne, od kojih neka znanja ona jedina na svijetu predaje, otkrit će nam Marie Diamond u svojoj DIAMOND FENG SHUI ŠKOLI.

Kad se uskladimo sa zakonima svemira, život nam se odvija s puno više lakoće i uz puno manje napora!

Sustav Diamond Feng Shui vrlo je praktičan i jednostavan za naučiti. Jedan od darova Marie Diamond je njezina sposobnost objašnjavanja složenih stvari na vrlo jednostavan način. S Diamond Feng Shuiem radite s bojama, elementima i oblicima. Aktivacije se mogu izvesti na vrlo suptilan i osoban način.

MARIE DIAMOND je svjetski poznata transformacijska učiteljica, govornica, autorica internacionalnih bestselera i jedina Europljanka koja je sudjelovala u svjetskom fenomenu – filmu “Tajna”. Njeno zanimanje za feng shui, umijeće s dalekog istoka, traje već  godina. Učila je od najboljih kineskih majstora, a njene usluge su tražene kako kod svjetskih celebritija poput Stevena Spielberga, Micka Jaggera, Paule Abdul, i Dana Acroyda, tako i u velikim tvrtkama i vladama pojedinih zemalja.

ŠTO JE FENG SHUI?
To je umjetnost/znanost nastala u drevnoj Kini koja nas poučava kako organizirati i urediti prostore u kojima boravimo, kako bi oni imali blagotvoran učinak na nas i naš život.

Otkrivanje feng shuia je kao da otkrivate paralelni (vrlo moćni) svijet koji je oduvijek postojao oko vas, samo ga niste zamjećivali. Nakon ove radionice moći ćete u svom domu (i domovima svojih prijatelja ako želite) unijeti različite male promjene koje imaju velik utjecaj na sreću i uspješnost.

Tajne metafizike su često jednostavnije nego što mislimo!

Ova je online radionica zasebno iskustvo, ali može biti i prvi korak ka stjecanju titule Diamond Feng Shui konzultanta.

Otkrivanje feng shuia je kao da otkrivate paralelni (vrlo moćni) svijet koji je oduvijek postojao oko vas, samo ga niste zamjećivali.

Ovaj se događaj neće tako skoro ponoviti pa nemojte propustiti ova dragocjena životna znanja!

Radionica je s hrvatskim prijevodom.

VRIJEME ODRŽAVANJA:  07. i 21. 11. 2020. 9:30-17:30
MJESTO: Radionica se održava online, putem Zoom-a

PRIJAVE: [email protected]
CIJENA RADIONICE: 298 eur (2.250kn)

VIŠE INFORMACIJA DOZNAJTE OVDJE: https://mariediamond-croatia.com/