Difuzer eteričnih ulja Nobile Pranarom – Čisti, vlaži i aromatizira prostor

842

nobile difuzor a

Difuzeri su naprave namijenjene raspršivanju eteričnih ulja u prostor u obliku sitnih kapljica. Veličina tih kapljica je vrlo mala, mikroskopski sitna, stoga sliče na oblak, odnosno izmaglicu. Katkad se takvi difuzeri nazivaju i nebulizatori (od latinskog nebulum, maglica).

Sitne kapljice eteričnog ulja direktno prodiru do alveola u plućima i time se pospješuje ljekovitost eteričnog ulja.

atma.hr – 52
PRANAROM AROMADIFUZERI – Difuzeri nove generacije koji iskorištavaju potencijal eteričnih ulja bez termorazgrađivanja aktivnih sastavnica u ulju!

Difuzer Nobile je pouzdan, tih i jednostavan za upotrebu. Djeluje putem izvora napajanja tako što raspršuje čista eterična ulja (bez vode) kao mikročestice (maglicu) pri čemu ne dolazi do njihovog grijanja. Ovaj diskretan i elegantan difuzer omogućuje Vam da aromatizirate stambeni prostor površine do 100 m2. Pomoću izvora napajanja regulira se intenzitet svježeg i pročišćenog zraka/atmosfere u skladu s Vašim potrebama.

Uređaj je izrađen od drva, te ručno puhanog stakla. Difuzer Nobile Pranarom svojim radom čisti prostor, vlaži te stvara opuštajuću atmosferu.

Također, raspolaže sa ambijentalnim LED osvjetljenjem u bijeloj boji.

Tehnički podaci:

  • Uređaj je izrađen od drva (gumena podloga) te ručno puhanog stakla
  • LED svjetlo
  • Radi se na izvore napajanja 220/230 V – 50 Hz – 120 mA. Operacijska snaga 12 V / 200 mA.
  • Jednostavno korištenje

atma.hr – 52
Preporuke za uporabu:

  • Od 10 do 20 kapi eteričnih ulja su dovoljni za pojedinu difuziju putem Nobile difuzera.
  • Za pročišćeni zrak i olakšano disanje, preporuka aromaterapeuta su korištenje eteričnih ulja eukaliptusa, bora i smreke, kao i ravensara ili mandravasarotra.
  • Za mir i opuštanje, preporučuje se korištenje eteričnih ulja lavande, petitgraina, slatke naranče i mandarine
  • Ukoliko se nalazite u bolnici, oporavljate se ili prolazite kroz teško razdoblje, difuzija eteričnih ulja pruža blagotvornu podršku. Eterična ulja narda, nerolija, tamjana i citrusa se osobito preporučuju.

Pokrivenost:

Površina: od 10 do 100m2

Difuzer eteričnih ulja Nobile Pranarom

mdČisti, vlaži i aromatizira prostor. Stvara opuštajuću atmosferu. Jednostavan za korištenje. Za prostor prostor površine do 100 m2.

Uređaj je izrađen od drva, te ručno puhanog stakla. Raspolaže s ambijentalnim LED osvjetljenjem u bijeloj boji. Operacijska snaga 12 V / 200 mA.

Težina: 1 kg

Besplatna dostava za Hrvatsku!

Cijena: 660,23 kn