Dimni kvarc – Budina energetska narukvica

304

Ova predivna narukvica izrađena je od kristala Dimnog kvarca. Budina narukvica nosi se na lijevoj ruci, desnom rukom samo se dodiruje i tako se zatvara energetski krug. Razvija dostignuće ravnoteže, unutarnjeg mira i razumijevanja.

Više:

Duhovna simbolika narukvica povezana je s budističkom tradicijom korištenja kristala prilikom meditacije. Narukvica ima 21 kuglicu te jednu najveću kuglicu koja se zove Guru. Ovaj kristal završava krug narukvice. Guru kristal simbolizira stanje “iznad vremena i prostora, to je kamen višeg Ja koje nas vodi do univerzalnosti”.

Broj kuglica ima svoje značenje. Broj 21 zbroj je množenja broja sedam i broja tri. Broj sedam oduvijek simbolizira Svemir i jedinstvenu makrosvemirsku cjelinu. Predstavlja aspekt mira, sigurnosti i savršenstva.  Duga ima sedam boja, sedam je stupova mudrosti i sedam čakri na ljudskom tijelu. Broj tri predstavlja Božje Trojstvo. Vjeruje se da narukvica svom nositelju pomaže kao amajlija. Svaki kristal daje nositelju energiju i sposobnost rješenja određenih situacija.

Raspored kuglica isto tako ima svoje značenje, predstavlja savršenstvo, harmoniju i potpunu ravnotežu. Kuglice kristala razvijaju dostignuće ravnoteže, unutarnjeg mira i razumijevanja. Oblik kruga narukvice predstavlja savršenstvo i cjelovitost.

Osim ove općenite duhovne simbolike brojeva i oblika energetska narukvica ima specifične vrijednosti kroz ljekovito djelovanje pojedinog kristala na nositelja.

Može se nositi više narukvica na jednoj ruci. Poduže gumice koje vire iz Guru kristala imaju funkciju otklanjanja negativne energije.

Dimni kvarc predstavlja jedno od najefikasnijih uzemljujućih i usidravajućih kamenja, a istovremeno podiže vibracije tijekom meditacije. Ovaj zaštitni kamen ima jaku vezu sa zemljom i zemaljskim čakrama.

Ovaj kamen je izvrstan za stres. Pomaže da se teški periodi podnesu mirne duše, pojačavajući odlučnost. Dimni kvarc uzemljuje duhovnu energiju i pažljivo neutralizira negativne vibracije, blokira geopatogeno zračenje, apsorbira elektromagnetno zračenje i pomaže eliminaciji i detoksikaciji na svim nivoima.

Dimni kvarc podučava kako da ostavite iza sebe sve od čega više nemate koristi. Psihološki, dimni kvarc otpušta strahove, otklanja depresiju i donosi emotivni mir. Potiče prihvaćanje fizičkog tijela i vlastite seksualne prirode pojačavajući muževnost i čisteći zemaljske čakre da strast može prirodno teći. Ovaj kristal umiruje noćne more i manifestira vaše snove.

Kada se sretne s negativnim emocijama polako ih razradi. Dimni kvarc potiče pozitivnu misao i može se koristiti za otkrivanje i neutraliziranje straha od neuspjeha. Potiče koncentraciju i ublažava teškoće u komunikaciji. Dimni kvarc olakšava kretanje između alfa i beta stanja uma i pomaže pročišćavanju uma za meditaciju. Tolerancija na stres je značajno povećana uz pomoć opuštajućeg dimnog kvarca, a djeluje i kao analgetik.

Dimni kvarc je naročito efikasan za bolesti abdomena, kukova i nogu. Otklanja bol, uključujući i glavobolje, pomaže reproduktivnom sustavu, mišićima, nervnom tkivu i srcu. Dimni kvarc oslobađa od grčeva, jača leđa i ojačava nervni sustav. Ovaj kamen potpomaže apsorpciju minerala i regulira tekućine u organizmu.

Dimni kvarc – Budina energetska narukvica

Kristalne perle Dimnog kvarca nanizane na gumicu.

Budina narukvica nosi se na lijevoj ruci, desnom rukom samo se dodiruje i tako se zatvara energetski krug. Narukvica ima 21 kuglicu te jednu najveću kuglicu koja se zove Guru. Vjeruje se da narukvica svom nositelju pomaže kao amajlija. Svaki kristal daje nositelju energiju i sposobnost rješenja određenih situacija.

Cijena: 120,00 kn

 

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here