Foto: cocoparisienne/pixabay.com

Uran je krenuo direktnim hodom u vrijeme mladog Mjeseca, što će utjecati na sve znakove. Pripremite se za emotivna uzbuđenja, kada Venera 3. siječnja uđe u znak Riba, mnogi će se zaljubiti kao nikada do sada

Uran, planet neočekivanih okolnosti i kontakata sa strancima, poslije višemjesečnog retrogradnog hoda, 29. prosinca je krenuo direktnim hodom preko znaka Ovna, i to u vrijeme mladog Mjeseca u Jarcu. Ovo će utjecati na sve znakove, jer ovakav završetak stare godine najavljuje poslovni uspjeh u Novoj godini, o čemu svjedoči i naglašen znak ambicioznog Jarca, kojim upravljaju Saturn (iz Strijelca znaka inozemstva) i Uran.

Pripremite se i za uzbuđenja na ljubavnom planu, s obzirom na to da Venera 3. siječnja ulazi u romantične Ribe, u kojima se nalaze Neptun i Mjesec, simboli ljubavnog zanosa i emocija, pa će se mnogi zaljubiti kao nikada do sada. Budući da je utjecaj Urana naglašen u Vodenjaku, Jarcu i Škorpionu, ovi znakovi će najviše osjetiti “buđenje” Urana, a manje Lavovi, Rakovi i Bikovi.

Direktan hod Urana do 2. kolovoza iduće godine, trebalo bi iskoristiti za uspostavu ili obnavljanje kontakata sa strancima, stručno usavršavanje, učenje stranih jezika, pohađanje seminara i tečajeva, angažman u medijima, političkim i drugim udrugama, kao i sektoru IT tehnologija.

OVAN 

Uran kreće direktnim hodom preko vašeg znaka donoseći vam obnovu suradnje sa strancima kao i nove mogućnosti za zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova.

BIK 

Možete dobiti ponudu za angažman u nekom novom projektu, naročito ako se bavite zanimanjem koje ima veze s umjetnošću, novim tehnologijama ili tehnikom.

BLIZANCI 

Uran je krenuo direktnim hodom u vašem znaku, donoseći vam priljev novca, naročito ako radite u marketingu, turizmu ili medijima.

RAK 

U vrijeme oko mladog Mjeseca, vašeg vladara, možete postići dogovore o isplativoj suradnji sa strancima na nekom zanimljivom projektu, posebno ako se bavite umjetnošću, sportom ili znanošću.
LAV

Uran, vladar vaše astrološke kuće partnerskih odnosa kreće direktnim hodom donoseći vam iznenadni susret s s mlađom atraktivnom osobom koja često putuje zbog posla.

DJEVICA 

Merkur, simbol pregovora, u Jarcu donosi vam profesionalnu satisfakciju i uvećanje prihoda, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili ste zbog posla prisutni u javnosti.

VAGA 

Direktan hod Urana preko vaš astrološke kuće ljubavi i kreativnosti donosi vam uspjeh i novac, naročito ako se bavite umjetnošću ili sportom. Poznanstvo sa interesantnom osobom.

ŠKORPION

Direktan hod Urana preko vašeg astrološkog polja posla može vam donijeti iznenadnu promjenu radnog mjesta ili posla, osobito ako radite u zdravstvu, bavite se farmacijom i sl.

STRIJELAC 

Aspekti Urana u direktnom hodu i Saturna u vašem znaku, u vaš život mogu donijeti nekoga od koga vas dijeli veća razlika u godinama. Izbjegavajte rasprave s dugogodišnjim partnerom.

JARAC 

Trigon između vladara vašeg znaka, Saturna u Strijelcu i Urana u direktnom hodu preko Ovna, planeta ambicije i novih tehnologija donosi vam šanse da brzo zaradite dosta novca.

VODENJAK 

Direktan hod vašeg vladara Urana preko znaka Ovna donosi vam mogućnost češćih poslovnih putovanja i kontakata sa strancima. Ipak, izbjegavajte stresne situacije i nepotrebne troškove.

RIBE 

Direktan hod Urana donosi vam uvećanje prihoda preko honorarnih ili paralelnih poslova sa strancima iz prekooceanskih zemalja. Obratite pažnju na komunikaciju s mlađim suradnicima.

Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs

Prethodna objavaOvaj znak očekuje ljubavni trijumf tijekom zime!
Slijedeća objavaEmocije, zašto ih imamo i što zapravo znače
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.