Foto: pixabay.com

Sunce je nedavno ušlo u znak Strijelca, te pojačalo optimizam, volju i generalno pozitivnu energiju. Jučer je i Neptun krenuo direktno s 11 stupnja Riba. Neptun u Ribama je svoj na svome, te je “dušu dao” za maštanje, snove i (ne)realne želje.

I priznat ćete da i vi, a i svi oko vas, od 2011. godine i ulaska Neptuna u Ribe, živite na ivici realnog i mogućeg, u nekom vlastitom “matriksu”, u svom balončiću od sapunice, čiji zidovi su mnogo tanji nego što se čine.

Neptun je obično retrogradan od lipnja do studenog, te opisuje period retrospekcije, lutanja u magli i čekanja konačnog rješenja za određeni problem ili situaciju (pogledajte koje polje vam počinje u znaku Riba).

Međutim, sada kada je ponovo direktan, Neptun donosi razrješenje situacije kroz intuitivne uvide u budući razvoj događaja.

Strijelci i Ribe će sada napokon malo “živnuti”, odnosno trgnuti se iz letargije i maštanja te se početi boriti za svoje ciljeve.

Tranzitni Saturn se već neko vrijeme nalazi na 26 stupnju Strijelca, na točki Centra galaksije (astronomski, to je ogromna crna rupa u središtu naše galaksije).

Kada se Saturn tu nađe, zahtijeva od nas oslobađanje od starih obrazaca ponašanja i djelovanja, bili oni dobri ili loši.


Widget not in any sidebars

Također, ova točka je moćno intuitivno mjesto, te aktivirana bilo kojom planetom pojačava povezanost s kolektivnim nesvjesnim, što nam omogućuje da se lakše izborimo s prošlim, a da što bolje prihvatimo buduće događaje.

Saturn je u retrogradnom hodu već aktivirao ovaj stupanj u periodu od kraja veljače pa do svibnja, te će zaostale situacije iz tog perioda dobiti svoj epilog najkasnije do kraja prvog tjedna prosinca 2017. godine.

Miloš Tomić

KALINJI

KALINJI - ULJE CRNOG KUMINA (KIMA)

Čudotvorni lijek za sve ljudske bolesti

Spada među najljekovitije biljke svijeta!

Osnažuje imunitet, prevencija svih vrsta raka, otklanja umor, depresiju i pospanost, odgađa nastanak menopauze, štiti organizam od virusa i bakterija

Količina: 100 ml

Hladno prešano, pogodno i za djecu

Cijena: 108 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaJasnoća je sve!
Slijedeća objavaMnoga čudna ponašanja autentičnog empata
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.