Svaki put kad pomislite kako su oni jednolični. Nevjerni. Prevaranti. Grubijaneri. Da ih zanima samo površina. Izgled. I površnost. Kad pomislite da su bez ideja i bez karaktera, sjetite se da je svaka ta misao pokazatelj vas samih, jer u konačnici: Žena koja može pružiti samo sex i sarmu, misli da muškarce samo to zanima.

atma.hr – 52
Koliko puta čujemo izjave mnogih žena da muškarce zanima samo sex. Sport. Hrana. I dobar provod. Koliko puta sagledavate muškarce kao plosnate oblike kojima vi dodajete karakteristike. Koliko puta pomislite da znate što on voli, o čemu on misli, što sanja?

Vi mislite da on misli da mu je nešto privlačno. Dobro. Napeto. Vi određujete, unaprijed, da je on takav i onakav. Zapravo da je on muškarac kao i svaki drugi. Jer svi su oni isti, zar ne? NE.

Muškarci imaju jedan broj karakternih osobina kao i žene. Imaju svoju volju. Vjeru. Kapacitet voljenja koji se ne razlikuje od nas. I oni imaju kriterije. Osjećaje. Interese. Motive. Hobije.

I oni su selektivni u onome što im se sviđa. I njihova seksualna energija nije uvijek samo animalna. Zapravo, vrlo često i nije animalna.

I njih ne privlači samo napucani izgled kod žene koji im osporavate dok se i same činite takvima. I oni su nekad privučeni humorom, karakterom ili nekim faktorom koji nije samo vizualan.

atma.hr – 52
I oni su osjećajni. Empatični. Ranjivi. Hrabri. Vjerni. I naivni. U jednakoj, identičnoj mjeri, baš kao i bilo koja žena. I njihov horoskop se sastoji od 12 planeta. I njihov Mars (seksualna energija) može biti u 12 različitih pozicija.

I beskrajno mnogo stvari koje ih čine drugačijima i posebnima. Nekad i kvalitetnijim i boljima nego što je to jedna prosječna žena.

I svaki put kad pomislite kako su oni jednolični. Nevjerni. Prevaranti. Grubijaneri. Da ih zanima samo površina. Izgled. I površnost.

Kad pomislite da su bez ideja i bez karaktera, sjetite se da je svaka ta misao pokazatelj vas samih, jer u konačnici: Žena koja može pružiti samo sex i sarmu, misli da muškarce samo to zanima.

Sanja Paraminski

banner za knjige wayne dyer do uspjeha bez izgovora
Prethodna objavaSlabi ljudi stvaraju teška vremena – Kad se ideali muškosti iskrive i izgube, društvo ide ka raspadanju!
Slijedeća objava29 poruka Svemira koje će poboljšati vaše samopouzdanje: Odvojite minutu, usredotočite se i odaberite broj!
Avatar photo
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.