Ako ste i vi jedan od onih koji su cijelu radnu godinu u petoj brzini i manevrirate sa gomilom obaveza, vrijeme je da usporite… Ovo ljeto je idealno vrijeme da si priuštite potpuni odmor duha i tijela na joga retreatu.

U prekrasnoj prirodi, daleko od turističke gužve, možete uživati u dubokom opuštanju i napuniti baterije u pozitivnom ozračju. Sedam dana joge, meditacije, fine i zdrave hrane, wellness šetnji, čistog zraka i hidroterapije… zvuči idealno, zar ne?

Sedmodnevni odmor uključuje polupansion s individualno prilagođenom prehranom, satove joge i vođene meditacije uz more, u vrtu, u masliniku…

Program je prilagođen početnicima i naprednima.

Pod stručnim vodstvom i uz wellness program zagarantirano je duboko opuštanje i uživanje u svakom trenutku. To je odmor s kojeg ćete se vratiti zaista odmoreni!

Divine Energy Park održava dva Divine Energy Retreata – na Silbi od 7. do 14. srpnja i u Rogoznici od 3. do 10. rujna. Prijave su još u tijeku, a više informacija možete pronaći na linku:  http://dep.life/?page_id=13433.

O UČITELJIMA KOJI VAS VODE NA RETREATU

SWAMI URGAYA je osnivač i vođa internacionalne organizacije Divine Energy Park sa sjedištem u Zagrebu u Hrvatskoj. 2002. godine sreo se sa svojim guruom Šri Šivakumar Swamiji Nasimath-om koji pripada indijskoj lozi kraljevskih gurua sa tradicijom starom preko 2 500 godina. On je Swamiju Urgayji prenio energiju i drevno znanje o tehnikama disanja, meditaciji, Lakšmi puđi (blagoslovu za razvoj i obilje)… 2007. godine Šri Šivakumar Swamiji Nasimath je proglasio Swamija Urgayu Đagad Guruom (svjetski duhovni učitelj) na internacionalnom skupu mira u Karnataki. Swami Urgaya je učitelj i majstor Hatha joge, Kundalini joge, meditacije, Siddha joge i Divine Healing-a.

HANA prakticira jogu i meditaciju 19 godina. Master Teacher je u Divine Energy Parku te podučava tehinke disanja, meditaciju i Kriya Jogu. Certificirana je joga instruktorica Divine Hatha Joge 300 YTTC. Od 2005. strukturira i vodi radionice i edukaciju o ženskom zdravlju i kultiviranju ženske energije-Divine Woman program te redovito održava i vodi radionice, info predavanja i evente.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here