Foto: pixabay.com
Sunce u Ribama, Mjesec u Djevici kreiraju pun Mjesec koji će osvijetliti noćno nebo 2. ožujka, u 1 sat i 51 minutu. Posljednji prije dolaska proljeća, prvi u ovom mjesecu, a iza njega slijedi još jedan, 31. ožujka u znaku Vage.

Glas osjećaja nasuprot glasa razuma. Sunce u Ribama grije naše snove, težnje, povezuje nas s osjećajima koje smo duboko u sebi zakopali, suočavamo se sa svojom sjenom, s prošlosti, neizrečenom tugom, s osjećajem samoće i potrebe da se povežemo s onima koje volimo.

Mjesec u Djevici racionalizira, njegov analitički um udaljava nas od osjećaja, traži ono što je ispravno, realno, potiskuje želje i usmjerava nas na dužnost, obaveze, na to da moramo biti na visini zadatka. S jedne strane stvaraju se vrlo snažne emocije koje nas preplavljuju, a s druge strane je um koji propitkuje, analizira i kritizira.

Naizgled nepomirljive energetske struje, no ne mora biti tako prepustimo li se unutarnjem vodstvu, dopustimo li da te silnice u nama iz kaosa i neizvjesnosti stvore red, usmjerimo li se na detalje koji će nas uprisutniti, spustiti s oblaka, svesti naš idealizam na razumnu mjeru.

Pun Mjesec u Djevici može nahraniti naše srce i dušu. Pozvani smo ugoditi vlastitom tijelu, olakšati si funkcioniranje u svakodnevici tako što ćemo odustati od nepotrebnih obaveza i dužnosti i pronaći više vremena za odmor.

Razmislite o tome kojih se loših navika možete riješiti. Počnite redovito vježbati. Odustanite od poslova koji vas zamaraju. Promijenite režim prehrane. Umjesto da radite i činite za druge, za promjenu udovoljite sebi.

Možete razmisliti i o velikom čišćenju svog stana i ormara, no možete pronaći vremena i za veliko unutarnje čišćenje i pospremanje.

S obzirom na tako snažnu dominaciju Riba ne bi bilo loše usmjeriti pažnju na prošlost, na neka zbivanja s kojima još niste pronašli mir. Ima li nešto što ne uspijevate probaviti, otpustiti, oprostiti i zaboraviti? Ova učinkovita mjesečeva energija vam u tome može pomoći. Podržat će vas u detoksikaciji ne samo tijela, već i emocija i uma. Usredotočit će vas na ono što je bitno, pomoći vam da sagledate okolnosti iz više uglova, da razumijete, ali i osjetite ono što je vaše, a što nije. Riječ je o savršenoj ravnoteži između intuitivnog i praktičnog. Između senzibilnog, ranjivog te razumnog i produktivnog.Budući da će se pun Mjesec u Djevici odvijati nasuprot Neptuna, dobro je pogledati istini u oči i preživjeti taj trenutak. Svaki bijeg od stvarnosti, idealiziranje, upadanje u iluziju i lažna očekivanja vrlo brzo donosi i bolno otrežnjenje. Istina ne može biti dugo skrivena. Privedete li sebe k sebi, možete se otrijezniti i bez mučnine. Slijedite izreku – bolje prije nego kasnije. Kasnije je često teže i zahtjevnije.

Potišteni ste, tužni? Nije vam jasno zašto? Priuštite si malo tišine i mira, usmjerite pozornost na sebe, na svoje srce, smirite um i dopustite da vam odgovori dođu sami. Prodišite svoju tugu, osjećaj krivnje, izdaju, težinu – o čemu god da je riječ.

Ovaj Uštap će vam pomoći da podignete skriveno i potisnuto na površinu svijesti, pa ako ćete se nešto lošije osjećati, nemojte se zabrinuti, radije se isplačite, naspavajte, odmorite – učinite što god vam tijelo i srce traže. Obnovite se!
Zdrav razum Saturna u Jarcu pružit će posebnu podršku ovom Uštapu. Riječ je o strpljenju, snazi i upornosti pomoću kojih možemo izaći na kraj i s najtežim zadacima. Saturn u Jarcu razgrnut će sve zavjese iluzija iza kojih se skrivamo od stvarnosti, usmjerit će nas na pravi put, maknuti zbunjenost i dezorijentiranost. Potražite podršku starijih i iskusnijih osoba. Radite ono u čemu ste dobri, što osnažuje vaš osjećaj vrijednosti.

Ovaj djevičanski Uštap bit će povoljan za pripadnike vodenih (Ribe, Rak, Škorpion) i zemljanih znakova (Bik, Djevica, Jarac). Nešto teže će se s njim nositi Strijelci i Blizanci, kao i oni koji imaju Podznak u tim znakovima.

Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica

www.julijanaoremovic.com

54 TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!

Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.

PLOČA JE POSEBNO UČINKOVITA - za uspostavljanje energetske ravnoteže kod povrede mekih tkiva; protiv bolova; kod išijasa i reume; kod istegnuća ruke i noge bol brzo nestaje; gotovo istog trenutka liječi simptome povraćanja (stavlja se na trbuh); otklanja jutarnju mučninu kod trudnica; ublažava posljedice stresa

Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKada se žena pravilno voli, ona postaje deset puta više od one žene koja je bila prije
Slijedeća objavaSvaki znak Zodijaka ima jednu ČAKRU koja je najmoćnija – Otkrijte svoju!
Julijana Oremović
Julijana Oremović je oduvijek istraživala astrologiju kojom se profesionalno bavi više od 20 godina. Dugi niz godina bila je glavna urednica poznatog astrološkog časopisa te redovito objavljuje članke na temu astrologije i horoskope.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.