Foto: pixabay.com

Sunce je prešlo u znak Djevice u kojem će proboraviti sljedećih mjesec dana! Iskoristimo tranzit Sunca kroz znak Djevice kako bi usmjerili sebe ka konkretnim ciljevima i kroz rutinu postigli efikasnost, neophodnu svima nama, a karakterističnu za ovaj pedantni i perfekcionizmu skloni znak Djevice!

atma.hr – 78
Sunce, naše svjetlo i glavno nebesko tijelo oko kojega se vrte sva ostala u našoj tj. sunčevoj galaksiji, promijenilo je znak i prešlo u znak Djevice u kojem će proboraviti sljedećih mjesec dana!

Iz energije vatre, uživanja i sjaja prelazi u zemljanu energiju, energiju rada i skromnosti. Iz aktivnog principa i burnih emocija prelazimo u pasivan princip, suzdržanost i logičko razmišljanje.

Iz fiksnog znaka Lava i galantnosti ulazimo u energiju discipline. Iz energije da svi i sve radi za nas eto nas u energiji da mi disciplinirano radimo sve i za sve. Uvijek na usluzi. Moto Sunca u Djevici je rad, red i disciplina.

Kada je Sunce u ovom znaku pod neudobnim aspektima dolazi do kritičnosti, sitničavosti, sumnjičavosti i hipohondrije.

Djevica vlada šestom kućom prirodnog horoskopa te uz posao, svakodnevne navike, naše djelatnike i kućne ljubimce možda i ponajviše opisuje i našu fiziologiju. Zdravlje i bolest, prehrambene navike, brigu o tijelu kroz fizičku aktivnost, masaže i drugo.

Djevica je promjenjiv znak tako da povratak u školu, na posao i u svakodnevne rutinske aktivnosti nakon završetka godišnjih odmora ne bi trebao predstavljati problem, pogotovo ako je i materijalna satisfakcija prisutna.

atma.hr – 52
Zajedno sa Suncem u Djevici krenimo i mi u nove poslovne, obrazovne i druge sitne i svakodnevne životne pobjede!

A dok Sunce boravi u ovome znaku zašto ne bismo i mi živjeli u skladu i u ritmu kozmičkih kretanja i kroz simboliku ovoga Sunca?!

Učeći i prakticirajući da s lakoćom budemo na usluzi drugima! Jer pomažući drugima pomažemo i sebi. To su nas učile još naše bake, a njih njihove.

Zašto ne bismo u sljedećih mjesec dana doista uživali u malim stvarima, jer zapravo sitnice život znače. O tome može posvjedočiti svatko od nas.

Dodatno na taj način razvijamo i zahvalnost u nama, a svi smo iskusili da što više zahvalnosti u sebi imamo time ujedno privlačimo još više toga na čemu imamo i možemo biti zahvalni!

banner za knjige wayne dyer do uspjeha bez izgovora

Zašto ne bismo u sljedećem periodu sebe malo disciplinirali, kroz zdravu prehranu, redovnu fizičku aktivnost, jer još i stari Grci znali su da je u zdravom tijelu zdrav duh.

Jer kada slušamo potrebe svoga tijela samo tada smo u skladu sa svojom pravom prirodom.

Zato iskoristimo tranzit Sunca kroz znak Djevice kako bi usmjerili sebe ka konkretnim ciljevima i kroz rutinu postigli efikasnost, neophodnu svima nama, a karakterističnu za ovaj pedantni i perfekcionizmu skloni znak Djevice!

Tomislava Horvat, Astrologija Pallas