Priroda današnjeg dana je «budno sanjanje».

Mnogi učitelji govore da je svaki um svijet za sebe i to je istina. Svijet za koji mislimo da ga vidimo izvan sebe zapravo je u nama. Taj se svijet sastoji samo od slika u našoj mašti. On je san. Mi stalno sanjamo. Ako nismo svjesni da naš um stalno sanja, lako je okrivljavati sve i svakoga u vanjskom svijetu za sva iskrivljenja našeg osobnog sna, za sve zbog čega u životu patimo. Kad postanemo svjesni da živimo u snu kojeg, kao umjetnici sami stvaramo, napravili smo veliki korak u vlastitoj evoluciji jer sad možemo preuzeti odgovornost za svoje stvaranje. Kad shvatimo da naš um uvijek sanja, možemo promijeniti svoj san ako u njemu ne uživamo.

78
Tko sanja priču našeg života? Mi sami. Ne sviđa li nam se naš život, ne sviđa li nam se ono u što vjerujemo o sebi, mi smo jedine osobe koje možemo to promijeniti. To je naš svijet i naš san. Ako uživamo u svojem snu, to je prekrasno. Tada samo nastavimo uživati u svakom pojedinom trenutku. Ako je naš san zapravo noćna mora, ako je ispunjen tragedijom i patnjom, ako ne uživamo u onome što smo stvorili, tada je možemo promijeniti.

Priča koju danas sanjamo nije ona ista koju smo sanjali jučer ili čak i pola sata prije. Svaki put kad pričamo o svojoj priči, ona se mijenja ovisno o tome kome je pričamo, ovisno o našem fizičkom i emocionalnom stanju u tom trenutku, ovisno o našim trenutačnim uvjerenjima. Čak, i ako pokušamo ispričati istu priču, ona se ipak uvijek mijenja. U jednom ćemo trenutku otkriti da je to samo priča. Ona nije stvarnost, nego virtualna stvarnost. Ta priča nije ništa osim sna. Taj je san zajednički svim ljudima, jer svi ljudi sanjaju u isto vrijeme. Zajednički san čovječanstva, san planeta, postojao je i prije nego što smo se rodili te smo upravo kroz njega naučili stvarati vlastitu umjetnost – priču o sebi!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

Prethodna objavaNe boj se, nisi sama
Slijedeća objava13 stvari koje istinski ZRELI muškarci ne rade
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik.Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.