Priroda današnjeg dana je «napišite iznova svoju priču».

U svakom trenutku donosite odluku o onome što želite zadržati, a što želite otpustiti. Ali ne riječima. Ne morate smišljati priču, ali možete ako želite. U svojoj priči možete okriviti čitav svijet zbog onoga što vam se događa ili možete preuzeti odgovornost za svoju priču, biti umjetnik, sagledati priču i promijeniti je kako god poželite. Možete biti bogati ili siromašni. Nije važno. Možete biti slavni ili nepoznati, a ni to nije važno. Mislim da uopće nije zabavno biti slavan u svijetu tame. Ako preuzmete odgovornost za svoju tvorevinu, u svom životu možete stvarati što god poželite. Možete iznova napisati svoju priču. Možete iznova stvarati svoj san. Odlučite li u svoju tvorevinu unijeti ljubav, možete promijeniti sve tragične priče u najljepše i najromantičnije komedije.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

63 PLACEBO

Dr. Joe Dispenza: PLACEBO STE VI

Ozdravljenje umom je moguće!

Dr. Joe Dispenza smatra da smo placebo mi sami – naše misli, stavovi, uvjerenja i percepcije koje oblikuju našu stvarnost pa tako i zdravlje. Donosi potvrđene slučajeve ljudi koji su oboljeli pa čak i umrli jer su povjerovali u, pokazalo se, pogrešno postavljenu fatalnu dijagnozu. Ako je moguće da naše misli budu tako moćne, zašto ih ne iskoristiti za ozdravljenje i kvalitetniji život?

"Čitanje ove knjige je poput pretplate na najbolje moguće zdravstveno osiguranje na svijetu." - Sonia Choquette

Cijena AKCIJA: 149 kn 119,20 kn - Kupi ovdje

atma.hr – 61
Prethodna objavaKad ti je jako teško, kad te nešto strašno muči – Samo napravi OVO!
Slijedeća objavaZnanstvenici dokazali: Vaša mačka može vidjeti stvari koje su vama nevidljive!
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here