Priroda današnjeg dana je «izlazak iz područja osobne ugode».

Iako smo svi različiti, svi smo ljudi i zato svatko od nas ima ljudske emocije kao što su strah, nesigurnost, sumnja, radost, strast, nada i vjera. Na životnom putovanju doživjet ćemo svaku od tih emocija. To što je netko uspješan ne znači da nije doživio iste osjećaje straha, nesigurnosti i sumnje. Strah je isti za sve ljude. Sumnja je ista za sve ljude. Riječ je samo o tome što uspješan čovjek donosi odluku da unatoč tim osjećajima nastoji ostvariti svoje snove. On strahu i sumnji ne dopušta da ga paraliziraju ili spriječe da ostvari snove.

Želimo li rasti, a rast je ono što će nas u konačnosti usrećiti, morat ćemo stalno izlaziti iz područja osobne ugode. Kad unatoč strahu izlazimo iz područja svoje ugode, utjecaj straha popušta, a srčanost nam raste. Kad ne posustajemo i kad napravimo nešto unatoč strahu koji osjećamo, iz našeg srca izvire srčanost. Tako stječemo hrabrost. Hrabrost ne možemo skupiti prije nego nešto učinimo. Hrabrost izvire iz postupaka koji nas plaše! Dok nam srčanost raste, otkrit ćemo da nas više ne plaši ono čega smo se prije plašili.

Ako imamo hrabrosti odrediti svoj cilj, ako imamo ustrajnosti da ga slijedimo, a onda ga i ostvarimo, iskoračit ćemo iz područja svoje ugode, i ostvariti svoje želje i ciljeve!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaMistički egipatski horoskop: Koji duh vas štiti?
Slijedeća objavaBrzi banana kakao kolač
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.