Priroda današnjeg dana je “o našim odnosima”.

Zamislimo da smo jedina osoba na Zemlji – u takvom slučaju ništa ne bismo željeli raditi. Koja bi bila svrha slikanja kad sliku nitko ne bi mogao vidjeti? Koja bi bila svrha skladanja, ako nitko ne bi mogao čuti glazbu? Koja bi bila svrha smišljanja izuma, ako ga nitko ne bi mogao koristiti? Ne bismo imali nikakvog razloga ići od jednog mjesta na drugo, jer kamo bismo god otišli, bilo bi isto – ondje nikoga ne bi bilo. U našem životu ne bi bilo nikakvog zadovoljstva niti radosti.

Upravo kontakti i iskustva s drugim ljudima pružaju radost, smisao i svrhu našem životu. Zbog toga odnosi utječu na naš život više od bili čega drugoga. Da bismo dobili život o kojem sanjamo, presudno je da shvatimo kako odnosi utječu na naš život i kako su oni najmoćniji kanali kojima prihvaćanje može mijenjati naš život!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaSpiritualni egoizam i njegove zamke
Slijedeća objava14.04. Zagreb – Sveti plesovi G. I. Gurđijeva
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.