Foto: unsplash.com

52
Priroda današnjeg dana je «zadržimo svoju moć i ostanimo mirni».

Prema mom mišljenju do stresa dolazi kad svoju moć prepustimo problemima. Trebali bismo je zadržati. Ja vladam sobom. Moć će ostati u mojim rukama. Uvjetima, okolnostima ili izazovima s kojima se suočavam, ne namjeravam dopustiti da me kontroliraju! Ovog trenutka možete donijeti odluku da ćete zadržati svoju moć. Sve ono što je u vanjskom svijetu ostavit ćete u vanjskom svijetu. Samo se prisjetite da će vam se rješenje problema pokazati u potpuno opuštenom stanju.

39

Prestanite se upuštati u sofisticirane rasprave o upravljanju stresom. Oslobodite se stresa. Otpustite. Vi upravljate svojim tijelom. Samo recite: mir. Budite mirni. Zamislite prekrasnu energiju boje lavande, a onda zamislite kako svaka molekula vašeg tijela vibrira u savršenom skladu s Božjim zakonima. Potpuno ste opušteni. Vladate sobom. Ondje gdje vlada opuštenost, nema stresa.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaAlkalni napitak – Odkiselite svoje tijelo!
Slijedeća objavaKoliko lica vidite?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.