Priroda današnjeg dana je «slijedimo svoje snove».

Nitko se ne rađa u savršenim životnim okolnostima. Kad bi se to dogodilo, ne bismo imali čime težiti i ne bismo osjećali poriv da nešto stvorimo od svog života. Ne bismo imali nikakve snove. Kakve su nas god okolnosti dočekale kad smo se rodili, kakvu smo god obitelj i obrazovanje imali ili ih nismo imali, kakvi su god planetarni utjecaji bili, ovamo smo došli da bismo ostvarili svoje snove i bez obzira na to u kakvom smo sada položaju, u potpunosti smo opremljeni svime što nam je potrebno da bismo u tome uspjeli.

Bez obzira u kojoj smo se zemlji rodili, okolnosti našeg početka ne određuju život u kojem ćemo poslije živjeti. Ne postoji nijedna jedina ljudska vrlina ili značajka koja nam nedostaje kako bismo ispunili svoje snove. U sebi nosimo sve potrebno da postanemo i napravimo što god želimo, čak i ako nam se čini da je sve protiv nas.

Ostvarenje naših snova ne određuju uvjeti vanjskog svijeta. Nije riječ o tome koliko novaca imamo, koliko smo obrazovani, koga poznajemo, pa čak ni koliko iskustva imamo. Važno je da otkrijemo sposobnosti koje nosimo u sebi i da ih znamo iskoristiti kako bismo prevladali svaku prepreku s kojom se susretnemo u vanjskom svijetu. To je ono što je napravila svaka uspješna osoba a i mi to možemo napraviti.

Životne okolnosti mogu biti vrlo tegobne ali upravo te okolnosti mogu biti veliki poticaj da nešto promijenimo. Kad u sebi osjetimo žarku želju za nečim, pronašli smo moćnu silu koja može promijeniti naizgled nepovoljne okolnosti i ograničenja.

Ostvarujući svoje snove, ostvarit ćemo i ono najbolje u sebi.
Ono najbolje u nama ne znači da smo se rodili u bogatoj obitelji.
Ono najbolje u nama jest sposobnost da slijedimo svoje snove i da probudimo junaka ili junakinju u sebi!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaBudi osoba koja želiš biti
Slijedeća objavaPromijenite svoju karmu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.