52
Priroda današnjeg dana je “sadašnja karma – agami”.

Agami se događa u sadašnjosti i obuhvaća sve današnje misli i postupke kojima stvaramo uzroke i posljedice budućnosti. Bez obzira na to jesmo li toga svjesni, svakom svojom mišlju i svakim postupkom mi svakodnevno stvaramo svoju karmu. Ako vičemo na supružnika, mrzimo svoj odraz u ogledalu i nazivamo se ružnim i debelim, zavidni smo prijatelju, gurnemo nekoga u tramvaju, nepošteno postupamo, mi stvaramo lošu karmu. Sve te negativne misli i postupci stvaraju negativna sjećanja u našoj podsvijesti . Sve se to pohranjuje u našem mozgu. U mozgu se svakodnevno odvija milijun aktivnosti koje stvaraju lošu karmu.

S druge strane sve pozitivno što svakodnevno činimo – dajemo novac prosjaku, pomažemo prijatelju, obavimo nešto za bolesnika, uputimo stranca na pravi put – stvara dobru karmu. Život je neprestano uravnoteživanje i poništavanje loše karme dobrom. Svakom svojom mišlju, riječju i postupkom odabiremo kakvu ćemo karmu stvarati u svojem životu.

Kada započnemo dan, svaki dan, moramo biti svjesni važnosti svojih misli i ponašanja. Naše viđenje života i ljudi koji nas okružuju neprestano stvara našu karmu.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

39

39

Prethodna objavaNumerološka prognoza od 8.3. do 10.3.: Pozitivne vibre na Dan žena, naporni četvrtak!
Slijedeća objavaObiteljske konstelacije u Nuvens centru
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

  1. ma joooj.. kako su to lijepe fotografije, pa meni tekst niti ne treba, dovoljna mi je ovakva jedna fotka da mi prođu srsi kroz cijelo tijelo.. zaista pre-pre-lijepo !!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.