Priroda današnjeg dana je “ostvarenje budućih mogućnosti”.

Kad uvidimo obrasce svojega života, obrasce koji se naizgled neprestano ponavljaju, mogli bismo se obeshrabriti. Mogli bismo pomisliti: “Jednostavni sam takav, to ne mogu promijeniti”. Mogli bismo zaključiti da ti negativni obrasci čine začarani krug. No, to nije točno, moguće ih je prekinuti. Posrijedi bi mogao biti obrazac neuspješnih veza, uzastopnih otkaza, neslaganja s određenim tipom ljudi ili čak obrazac negativnog raspoloženja.

Najprije je potrebno razmotriti prošlost i uvidjeti gdje su se i kada ti obrasci počeli pojavljivati. Koji su njihovi uzroci? Obrazac može biti način ponašanja koji smo razvili u djetinjstvu i koji nam kao odrasloj osobi više ne služi. Proniknuvši u prošlost, mogli bismo naučiti mnogo toga o sebi, ali pritom moramo biti bolno iskreni. Kad shvatimo prošlost, sadašnjost će nam biti mnogo jasnija, a budućnost nudi razne mogućnosti. Ako i u budućnosti vidimo ponavljanje istih obrazaca, ostat ćemo zaglavljeni. Pokušajmo u umu prekinuti linearnost vremena – zamislimo svoj život kao slijed prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i sagledajmo sve zajedno. Ako nam obrasci iz prošlosti nisu dobro služili, moramo ih prekinuti. Prekinimo obrazac u sadašnjosti i bit ćemo sposobni mijenjati te predvidjeti budućnost. Najbolji način stvaranja dobre budućnosti je njegovanje pozitivne vizije. Osmislimo budućnost kakvu želimo, oslobodimo se negativnih obrazaca prošlosti i krenimo u ostvarenje svoje vizije. Tako ćemo u vlastitom životu prekinuti linearnost vremena.

 

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaTranzitna Venera u Biku (od 31. ožujka do 24. travnja) – Užitak, udobnost i hedonizam
Slijedeća objava09.-16.04 – Svjetski tjedan homeopatije
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.