Priroda današnjeg dana je “voljeti sebe”.

Moramo voljeti sebe, jer ne možemo se dobro osjećati ako ne osjećamo ljubav prema sebi. Ako se zbog sebe osjećamo nelagodno, sprečavamo pritjecanje sveukupne ljubavi i dobra koje nam Svemir upućuje. Ako se zbog sebe osjećamo loše, to je kao da sami iz sebe isisavamo život, jer se sve naše dobro, svaka pojedina stvar, uključujući zdravlje, bogatstvo i ljubav, nalazi na frekvenciji radosti i dobroga raspoloženja. Osjećaj neograničene energije i onaj čudesan osjećaj zdravlja i ugode nalaze se na frekvenciji dobroga raspoloženja. Ako se ne osjećamo ugodno zbog sebe, tada se nalazimo na frekvenciji koja privlači ljude, situacije i okolnosti koji će u nama izazivati nelagodu.

Moramo promijeniti način razmišljanja i početi misliti o svemu onome po čemu smo prekrasna osoba. Potražimo svoje pozitivne strane. Kad se na to usredotočimo, zakon privlačnosti će nam razotkriti još neke naše dobre osobine. Privlačimo ono o čemu razmišljamo. Jednostavno moramo početi tako da poduže razmišljamo o nekoj svojoj dobroj osobini, a zakon privlačnosti će nam uzvratiti pružajući nam još takvih sličnih misli. Potražimo svoje dobre strane!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaHOROSKOP NAJAVLJUJE neočekivanu SREĆU: Ove 3 prelijepe stvari vam donosi retrogradni Jupiter!
Slijedeća objava25.-28.03. Zagreb – Dr. Frank Kinslow: Quantum Entrainment 2017 NOVI SEMINARI
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.