Foto: pixabay.com

Priroda današnjeg dana je “ništa ne shvaćajmo osobno”.

Lako je shvatiti zašto između ljudi postoji toliko sukoba. Svijet je nastanjen milijardama sanjača koji nisu svjesni da svaki čovjek živi u vlastitom svijetu, sanjajući vlastiti san. Sa stajališta glavnog lika, koje je jedino stajalište svakog pojedinog sanjača, sve se vrti oko njih.

Kad sporedni likovi kažu nešto što se ne slaže s njegovim stajalištem, glavni lik se naljuti i pokušava obraniti svoj položaj. On bi želio da sporedni likovi budu u skladu s njegovim željama, a ako nisu bit će povrijeđen. Sve će shvatiti osobno. Kad smo toga svjesni, možemo shvatiti i gdje se krije rješenje, koje je posve jednostavno i logično: “Ništa ne shvaćajmo osobno”.

 

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaNarukvica Dobre vibracije – Žad i Lapis lazuli
Slijedeća objavaZodijak i kriminal (prema FBI statistikama): Najviše kriminalaca među Rakovima, Djevice najčešće nadrljaju!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here