Priroda današnjeg dana je «zadržimo svoju moć i ostanimo mirni».

Prema mom mišljenju do stresa dolazi kad svoju moć prepustimo problemima. Trebali bismo je zadržati. Ja vladam sobom. Moć će ostati u mojim rukama. Uvjetima, okolnostima ili izazovima s kojima se suočavam, ne namjeravam dopustiti da me kontroliraju! Ovog trenutka možete donijeti odluku da ćete zadržati svoju moć. Sve ono što je u vanjskom svijetu ostavit ćete u vanjskom svijetu. Samo se prisjetite da će vam se rješenje problema pokazati u potpuno opuštenom stanju.

atma.hr – 61
Prestanite se upuštati u sofisticirane rasprave o upravljanju stresom. Oslobodite se stresa. Otpustite. Vi upravljate svojim tijelom. Samo recite: mir. Budite mirni. Zamislite prekrasnu energiju boje lavande, a onda zamislite kako svaka molekula vašeg tijela vibrira u savršenom skladu s Božjim zakonima. Potpuno ste opušteni. Vladate sobom. Ondje gdje vlada opuštenost, nema stresa.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

25 BHAGAVAD GITA

BHAGAVAD-GITA

gita

Dragulj svjetske književnosti - mudrost bez granica

Istina koju objavljuje je univerzalna i vječna, te je kroz tisućljeća nadahnjivala velike mislioce, teologe i filozofe istoka i zapada; Sokrata, Goethea, Schopenhauera, Einsteina, Junga i mnoge druge.
G.W.F. Hegel: “Bhagavad-gita je sposobna dati nam pravo shvaćanje univerzalnosti i uzvišenost religije.”
Albert Einstein: “Dok čitam Bhagavad-gitu, jedino pitanje koje mi se nameće jest kako je Bog stvorio svemir. Sve ostalo, suvišno je.”

926 stranica, tvrdi uvez, 16 slika u boji

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

atma.hr – 61
Prethodna objavaNapravite najbolji prirodni lijek za pluća i dišne puteve od samo 2 sastojka (RECEPT)
Slijedeća objavaTamna noć duše
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.