Priroda današnjeg dana je “naši osjećaji kreiraju našu stvarnost”.

Sve je u svemiru magnetizirano i sve ima frekvenciju. Naši osjećaji i misli također imaju magnetsku frekvenciju. Dobri osjećaji znače da smo na pozitivnoj frekvenciji ljubavi. Loši osjećaji znače da smo na negativnoj frekvenciji. Što god osjećamo, dobro ili loše, to određuje našu frekvenciju i mi poput magneta privlačimo ljude, događaje i okolnosti na istoj frekvenciji.

atma.hr – 39

Ako smo oduševljeni, naša frekvencija oduševljenja privući će oduševljene ljude te situacije i događaje ispunjene oduševljenjem. Ako smo uplašeni, naša frekvencija straha privući će nam uplašene ljude te situacije i događaje ispunjene strahom. Nikada ne možemo posumnjati u frekvenciju na kojoj se nalazimo, zato što je naša frekvencija upravo onakva kako se osjećamo. U svakom je trenutku možemo promijeniti mijenjajući svoje osjećaje, a tada će se promijeniti i sve oko nas, jer smo prešli na novu frekvenciju.

Izdvojimo bilo koju situaciju u svom životu i budimo svjesni da može doći do svakog mogućeg ishoda te situacije. Svaki se ishod može ostvariti, jer mi prema nekoj situaciji možemo gajiti bilo kakve osjećaje!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

63 PLACEBO

Dr. Joe Dispenza: PLACEBO STE VI

Ozdravljenje umom je moguće!

Dr. Joe Dispenza smatra da smo placebo mi sami – naše misli, stavovi, uvjerenja i percepcije koje oblikuju našu stvarnost pa tako i zdravlje. Donosi potvrđene slučajeve ljudi koji su oboljeli pa čak i umrli jer su povjerovali u, pokazalo se, pogrešno postavljenu fatalnu dijagnozu. Ako je moguće da naše misli budu tako moćne, zašto ih ne iskoristiti za ozdravljenje i kvalitetniji život?

"Čitanje ove knjige je poput pretplate na najbolje moguće zdravstveno osiguranje na svijetu." - Sonia Choquette

Cijena AKCIJA: 149 kn 119,20 kn - Kupi ovdje


Widget not in any sidebars

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here