Priroda današnjeg dana je “naši osjećaji kreiraju našu stvarnost”.

Sve je u svemiru magnetizirano i sve ima frekvenciju. Naši osjećaji i misli također imaju magnetsku frekvenciju. Dobri osjećaji znače da smo na pozitivnoj frekvenciji ljubavi. Loši osjećaji znače da smo na negativnoj frekvenciji. Što god osjećamo, dobro ili loše, to određuje našu frekvenciju i mi poput magneta privlačimo ljude, događaje i okolnosti na istoj frekvenciji.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Ako smo oduševljeni, naša frekvencija oduševljenja privući će oduševljene ljude te situacije i događaje ispunjene oduševljenjem. Ako smo uplašeni, naša frekvencija straha privući će nam uplašene ljude te situacije i događaje ispunjene strahom. Nikada ne možemo posumnjati u frekvenciju na kojoj se nalazimo, zato što je naša frekvencija upravo onakva kako se osjećamo. U svakom je trenutku možemo promijeniti mijenjajući svoje osjećaje, a tada će se promijeniti i sve oko nas, jer smo prešli na novu frekvenciju.

Izdvojimo bilo koju situaciju u svom životu i budimo svjesni da može doći do svakog mogućeg ishoda te situacije. Svaki se ishod može ostvariti, jer mi prema nekoj situaciji možemo gajiti bilo kakve osjećaje!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

63 PLACEBO

Dr. Joe Dispenza: PLACEBO STE VI

Ozdravljenje umom je moguće!

Dr. Joe Dispenza smatra da smo placebo mi sami – naše misli, stavovi, uvjerenja i percepcije koje oblikuju našu stvarnost pa tako i zdravlje. Donosi potvrđene slučajeve ljudi koji su oboljeli pa čak i umrli jer su povjerovali u, pokazalo se, pogrešno postavljenu fatalnu dijagnozu. Ako je moguće da naše misli budu tako moćne, zašto ih ne iskoristiti za ozdravljenje i kvalitetniji život?

"Čitanje ove knjige je poput pretplate na najbolje moguće zdravstveno osiguranje na svijetu." - Sonia Choquette

44

Prethodna objavaMerkur u Ribama od 10.02. do 17.04. – Ono što tajimo ili skrivamo, može biti i otkriveno!
Slijedeća objavaBol u zglobovima i kostima? Evo 5 prirodnih lijekova protiv reumatskih bolesti!
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik.Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.