Priroda današnjeg dana je “zahvalnost je most prema ljubavi”.

Ako ste zahvalni, ne možete osjećati tugu ili bilo koji negativan osjećaj. Ako se nađete u teškoj situaciji, potražite nešto na čemu možete biti zahvalni. Kad pronađete jedno, potražite i drugo, pa treće, jer svaka stvar na kojoj možete biti zahvalni mijenja cijelu situaciju. Zahvalnost je most koji vas vodi od negativnih osjećaja do ljubavi.

atma.hr – 39

Kad vam se tijekom dana dogodi nešto dobro, zahvalite. Nije važno koliko je sitno, recite hvala ti. Kad pronađete savršeno parkirno mjesto, kad čujete svoju omiljenu pjesmu na radiju, kad se pred vama pojavi zeleno svjetlo na semaforu ili kad pronađete slobodno mjesto u tramvaju ili autobusu, recite hvala ti. To su sve dobre stvari koje vam daruje život!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaMapa zdravlja je na dlanu vaše ruke!
Slijedeća objavaDanas odlučujem
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.