Foto: pixabay.comPriroda današnjeg dana je «stvaranje unutarnjeg mira»

Mi se često opterećujemo i uznemirujemo samo kada smo zaokupljeni vanjskim poslovima na koje ponekad i nemožemo utjecati. U takvim stanjima, često se pitamo: Što ću sada? Što će se dogoditi? Što će iz toga proizaći? Kako da izbjegnem da mi se ne dogodi ovo ili ono?

Kada jasno spoznamo svoje mjesto u svijetu, odredit će se i naše duhovno stanje. Kad se odredi duhovno stanje, nestaju svi duhovni nemiri. Kad nestane duhovnog nemira, nastupa potpuni duhovni mir, a čovjek koji ima takav nenarušiv duhovni mir bivao sposoban za misaoni rad. Misaoni rad nas tada čini prijemčivim za svaku istinu.

Ipak, ostvarenje svakidašnjeg mira često je jako teško ostvariti, ali kada dođe vrijeme mira treba ga čuvati i potruditi sa da traje što duže. To je vrijeme u kojem se rađaju, pojašnjavaju i učvršćuju misli – vodilje u životu.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

33 MOQUI KUGLICE

MOQUI KUGLICE - Mistično šamansko kamenje

Za iscjeljenje aure i organizma

Dolaze u paru. Kuglica negativnog polariteta je ženska energija, a kuglica pozitivnog polariteta je muška energija. Prožimajući naš organizam čistom energijom u nama spajaju sve ono što treba biti skupa. Kako se „družimo“ s njima, s vremenom dolazi do pomlađivanja stanica, kože i organa.
Jednostavno ih držite u ruci, lezite i stavite na mjesto čakri, držite ih za vrijeme meditacije, nosite se sobom dok šetate. Vjeruje se da su ih stoljećima koristili šamani i drugi mistici.
Certifikat originalnosti je priložen.

Cijena: 150-200 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaVenera u Lavu caruje do kraja rujna – Dubok naklon, njenom veličanstvu, kraljici drame!
Slijedeća objava21.-22.10. Pula – Jasmina Kovačev: Tajna uspjeha je u vama (cjelodnevna radionica)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.