Priroda današnjeg dana je «napišite iznova svoju priču».

U svakom trenutku donosite odluku o onome što želite zadržati, a što želite otpustiti. Ali ne riječima. Ne morate smišljati priču, ali možete ako želite. U svojoj priči možete okriviti čitav svijet zbog onoga što vam se događa ili možete preuzeti odgovornost za svoju priču, biti umjetnik, sagledati priču i promijeniti je kako god poželite.

Možete biti bogati ili siromašni. Nije važno. Možete biti slavni ili nepoznati, a ni to nije važno. Mislim da uopće nije zabavno biti slavan u svijetu tame. Ako preuzmete odgovornost za svoju tvorevinu, u svom životu možete stvarati što god poželite. Možete iznova napisati svoju priču. Možete iznova stvarati svoj san. Odlučite li u svoju tvorevinu unijeti ljubav, možete promijeniti sve tragične priče u najljepše i najromantičnije komedije.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaUnisex narukvica Snaga tigra – Tigrovo oko i Rudrakša
Slijedeća objavaPostanite čovjek koji ima sve: 10 načina kako prodrijeti u zakone Tajne
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.