Priroda današnjeg dana je “naši osjećaji kreiraju našu stvarnost”.

Sve je u svemiru magnetizirano i sve ima frekvenciju. Naši osjećaji i misli također imaju magnetsku frekvenciju. Dobri osjećaji znače da smo na pozitivnoj frekvenciji ljubavi. Loši osjećaji znače da smo na negativnoj frekvenciji. Što god osjećamo, dobro ili loše, to određuje našu frekvenciju i mi poput magneta privlačimo ljude, događaje i okolnosti na istoj frekvenciji.

Ako smo oduševljeni, naša frekvencija oduševljenja privući će oduševljene ljude te situacije i događaje ispunjene oduševljenjem. Ako smo uplašeni, naša frekvencija straha privući će nam uplašene ljude te situacije i događaje ispunjene strahom. Nikada ne možemo posumnjati u frekvenciju na kojoj se nalazimo, zato što je naša frekvencija upravo onakva kako se osjećamo. U svakom je trenutku možemo promijeniti mijenjajući svoje osjećaje, a tada će se promijeniti i sve oko nas, jer smo prešli na novu frekvenciju.

Izdvojimo bilo koju situaciju u svom životu i budimo svjesni da može doći do svakog mogućeg ishoda te situacije. Svaki se ishod može ostvariti, jer mi prema nekoj situaciji možemo gajiti bilo kakve osjećaje!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaČarobna čarapa: Instant spas za bol i upale u uhu – za djecu i odrasle!
Slijedeća objavaPrestani se boriti za odnos u kojem se boriš sam
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.