52
Priroda današnjeg dana je «danas će nam se dogoditi nešto dobro».

Zbog dvojnosti koja postoji ovdje na Zemlji, uvijek će postojati i pozitivna i negativna iskustva. Ali ako dosljedno tragamo za dobrim i održavamo pozitivan stav unatoč vanjskim okolnostima, biti ćemo uspješni. Moramo shvatiti da nam se svaki dan može dogoditi nešto dobro. Ako smo uvijek svjesni da samo što se nije dogodilo nešto dobro, optimizam nam nikada neće nestati.

U psihološkim studijama je dokazano da sretni i uspješni ljudi više razmišljaju o dobrim stvarima koje se mogu dogoditi, više razmišljaju da imaju sreće i novca, da stvaraju bogat i ispunjen život, nego što razmišljaju o problemima.

Pesimističan stav prema životu donosi nam nesretan život. Sigurno smo u nekom trenutku života susreli osobu koja je pesimistična u svemu, a druženje s njom iscrpljuje našu energiju i radost. Upravo je to ono što nam se događa kada i sami imamo pesimističan stav.

S druge strane, sigurno poznajemo osobu koja je uvijek pozitivna i ima vedar i radostan stav prema životu, a kada smo u njezinu društvu, osjećamo se fantastično i prepuni smo života. Upravo je to ono što nam se događa kada je naš stav optimističan!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

39

39

Prethodna objavaDanas je Pun Mjesec u Djevici, iscjeljenje i završetak šestomjesečnog ciklusa: Ovo je najbolja afirmacija!
Slijedeća objavaQuantum Entrainment: “Što je dublji odmor, dublje je iscjeljenje”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.