Priroda današnjeg dana je “služimo se maštom”.

U procesu ostvarenja naših želja izuzetno je važno da se znamo poslužiti svojom maštom. Evo kako je to jedna žena učinila i promijenila cijelu situaciju: Odlučila se poslužiti maštom i živjeti kao da je već zaposlena. Namjestila bi budilicu da zvoni rano ujutro, kao da odlazi na posao.

Umjesto da u dnevnik zapisuje kako je zahvalna što joj posao dolazi, zapisala je da je zahvalna na vlastitoj uspješnosti u poslu i na ljudima s kojima je radila. Planirala je što će svakog dana odjenuti za posao. Otvorila je tekući račun za plaću. Za dva tjedna imala je osjećaj kao da uistinu ima posao. Tada joj je, posve nenadano, prijateljica rekla da je slobodno jedno radno mjesto. Otišla je na razgovor, dobila posao i primila sve ono o čemu je pisala u svom dnevniku.

Danas je dobar dan da se poigramo svojom maštom koja će nam pomoći u stvarenju naših ciljeva i želja.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

31 ANĐEOSKE PORUKE

Dr. Doreen Virtue: ANĐEOSKE PORUKE

Priručnik i karte za proricanje

Ove karte za proricanje donose nevjerojatno precizne anđeoske poruke upućene vama i drugima. Svaka karta sadrži prekrasne slike anđela, te poruku koju vam anđeli žele prenijeti.

Pomoći će vam da shvatite svoju životnu zadaću, da prepoznate srodnu dušu, kakav posao izabrati, gdje živjeti, te odgovore na ostala važna životna pitanja.

Dr Doreen Virtue je osmislila ove karte prema svojim vidovnjačkim sposobnostima te je koristila najčešća pitanja i anđeoske odgovore kako bi stvorila jedinstveni set karata s vodičem za proricanje.

Prethodna objavaWebinar: Vanvremenska šifra uspjeha
Slijedeća objava10 savjeta za bezuvjetnu sreću
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here