Priroda današnjeg dana je “osvijestimo i promijenimo loše osjećaje”.

Ukoliko želimo biti u vezi, ali smo i dalje sami ili smo u vezi, ali ne osjećamo da smo pronašli ljubav svojeg života, možda nas proganjaju negativna sjećanja i emocije koje nam ne dopuštaju da pronađemo svoju srodnu dušu ili da se povežemo s njom.

Da bismo zamislili nekoga u svojem životu, moramo osvijestiti negativne emocije, iskustva i obrasce ukorijenjene u našoj podsvijesti i ukloniti ih! Neki ljudi ostaju usredotočeni na negativne emocije pet, deset, petnaest ili čak četrdeset godina i zbog toga ne pronalaze istinsku ljubav i istinsku sreću. Osvještavanje negativnih emocija omogućit će nam da se oslobodimo negativnih vibracija koje nam onemogućuju doživljaj ljubavi.

Kada u ljubavi po prvi put pogriješimo, te se pogreške često ponavljaju. Mogli bismo primjerice, birati osobe koje nas varaju, pretjerano piju, zlostavljaju nas ili odbijaju komunikaciju s nama.

Tada moramo sagledati koji su to loši obrasci i loše emocije u nama samima da privlačimo takve ljude! Kada ih osvijestimo, tada će se promijeniti i naši odnosi!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaMystic Aura narukvica sa svetim drvetom Rudrakša
Slijedeća objavaPostoji li dobro u svakome?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.