52
Priroda današnjeg dana je “obilje”.

Univerzum je mjesto obilja. Ako samo malo razmislite što sve postoji u njemu, sasvim sigurno ćete osjetiti zadivljenost. Kakva je to Inteligencija sposobna stvoriti takvu raznolikost i ljepotu? A što je najvažnije, ona je bila sposobna stvoriti čovjeka, koji tog obilja može postati svjestan. Zapravo, stvorila nas je da bismo u njemu mogli uživati. Veličina univerzuma i njegovo bogatstvo su nepregledni. U susretu s tim beskrajem čovjek se može osjetiti malenim i nemoćnim. Ali svrha našega postojanja nije osjetiti usamljenost pred beskonačnošću, već zaroniti u nju te punom dušom i srcem doživjeti obilje. Obilje nije samo materijalno iskustvo.

39

Obilje je dubok duhovni doživljaj. Kad smo ga svjesni onda znamo da smo sigurni, da nam ništa neće biti uskraćeno, te da ćemo uvijek bez obzira na okolnosti biti potpuno zaštićeni. Sve što je potrebno dat će nam se. Nismo manje vrijedni od ptica nebeskih ili ljiljana u polju koji uživaju u obilju ne radeći baš ništa. Zapravo, nije točno da oni ništa ne rade. Njihov najvažniji posao je biti onim što jesu, onim kakvim su stvoreni.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaSet za kristaloterapiju – 6 prizmatičnih gorskih kristala Deluxe kvalitete
Slijedeća objavaDr Suresh Swarnapuri – Ayurvedske konzultacije kroz pulsnu dijagnostiku (od 25.-27.05.)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.