Priroda današnjeg dana je “važnost razriješavanja karme”.

Pročišćavanje karme prduvjet je razvoja, a to možemo ostvariti samo ako uvidimo da kvalitetu i uvjete našeg života određuju upravo naši postupci. Ako uvidimo da je naš duhovni mir posljedica svega što smo ikada učinili, tada posjedujemo ključ vlastitog života, pa čak i svojih prijašnjih života. Svrha takve spoznaje nije samooptuživanje i potonuće u jaz očaja zbog vlastite krivnje. Važno je biti iskren prema sebi, objektivno sagledati svoj život te novu svijest iskoristiti za razvoj putem razrješavanja prošlosti i ostvarenja primjerenih promjena za budućnost. To se postiže usklađivanjem s univerzalnim zakonima.

atma.hr – 77





Oslobađanje od loše karme jedini je način da dosegnemo vječnost, da postignemo besmrtnost. Kad prepoznamo svoju božansku prirodu i oživimo je, postajemo besmrtni. Većina ljudi toga nije svjesna. Naša duša, naša božanska priroda je bezvremena.

Karma se pročišćuje opraštanjem samome sebi i usvajanjem pouka koje moramo naučiti. No, vlastitu ćemo karmu pročistiti i putem opraštanja drugima u svojem životu. Tako ćemo ostvariti unutarnji i vanjski mir te, naposljetku steći mudrost.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com


Widget not in any sidebars

55 SLATKI VEGAN

SLATKI VEGAN

Cjeloviti gurmanski deserti za svaku prigodu

Majstorica u kreiranju zdravijih varijanti slastica s prirodnim zaslađivačima, svježim i organskim sastojcima, Dunja Gulin donosi nam u ovoj slatkoj kuharici maštovite, gurmanske recepte za svaku prigodu.

Hrskavi keksi, kremasti kolači, raskošne torte, slasne savijače, prhke pite i bogata dizana tijesta od prirodnih, cjelovitih sastojaka, bez mliječnih proizvoda, teških masnoća i šećera, zadovoljit će i najzahtjevnije sladokusce, a tu su i omiljeni klasici u zdravijoj varijanti kao što su tiramisu, zapečene palačinke i nezaobilazne zaherice. Sto posto okusa za sto posto gurmane.

POVEZANI TEKSTOVI
Prethodna objavaNedjelja – Dan Sunca: Izađite u prirodu i napunite se energijom!
Slijedeća objavaRadionice: Otpuštanje i Lakoća – u Splitu, Zagrebu i Beogradu
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.