52
Priroda današnjeg dana su «poruke negativnih emocija».

Zar ne bi negativne emocije također mogle obuhvaćati važne poruke?

Ako smo često depresivni, to bi možda mogao biti znak kako nešto ne valja s našim životom i to bi nas moglo potaknuti da promotrimo svoju životnu situaciju i unesemo pozitivne promjene. Zato trebamo slušati ono što nam emocije govore, a ne ih jednostavno odbaciti kao negativne. Negativne emocije koje se vraćaju često sadrže poruku, kao i bolesti. Ipak, valja napomenuti da sve promjene koje napravimo, bez obzira jesu li povezane s poslom, odnosima ili okolinom, samo su kozmetički zahvati, ako ne izranjaju iz promijenjene razine svijesti, što znači da moramo postati svjesniji.

Dosegnemo li stanoviti stupanj prisutnosti, više nam nije potrebna negativnost da nam kaže što nam je u određenoj životnoj situaciji potrebno. Ali, sve dok negativne emocije postoje, koristimo se njima. Koristimo se njima kao nekom vrstom znaka i poruka koje nas podsjećaju da budemo svjesniji i prisutniji!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

39

39

Prethodna objavaOprostiti je mudro i nužno, ako želite živjeti sretniji život
Slijedeća objavaOtkrij koliko su ti čakre uravnotežene
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.