Priroda današnjeg dana je «napišite iznova svoju priču».

U svakom trenutku donosite odluku o onome što želite zadržati, a što želite otpustiti. Ali ne riječima. Ne morate smišljati priču, ali možete ako želite. U svojoj priči možete okriviti čitav svijet zbog onoga što vam se događa ili možete preuzeti odgovornost za svoju priču, biti umjetnik, sagledati priču i promijeniti je kako god poželite.

atma.hr – 52
Možete biti bogati ili siromašni. Nije važno. Možete biti slavni ili nepoznati, a ni to nije važno. Mislim da uopće nije zabavno biti slavan u svijetu tame. Ako preuzmete odgovornost za svoju tvorevinu, u svom životu možete stvarati što god poželite. Možete iznova napisati svoju priču. Možete iznova stvarati svoj san. Odlučite li u svoju tvorevinu unijeti ljubav, možete promijeniti sve tragične priče u najljepše i najromantičnije komedije.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

93 TUGA KOJA ISCJELJUJE

Tuga koja iscjeljuje

Priče o smrti, životu i oporavku

Tugovanje je proces kroz koji je nužno proći; ono je posao, i to vrlo mukotrpan posao, ali ako ga obavimo, ono će raditi za nas. Prirodan proces tugovanja pomoći će nam da ozdravimo, da budemo učinkoviti u životu i da pronađemo način da ga ponovno izgradimo.

Mnogi od nas nisu sigurni kako se odnositi prema smrti i ne znaju kako iskreno o njoj razgovarati s prijateljima i obitelji. Bilo da se radi o suočavanju sa smrću partnera, roditelja, djeteta, brata ili sestre, ili pak vlastite smrti, trebamo shvatiti da je tugovanje težak, ali nužan proces u iscjeljivanju.

Ova knjiga pokazat će vam da se ono nikada ne okonča, ali će nam omogućiti dublje razumijevanje sebe koje ćemo s vremenom osjećati kao rast te nam obnoviti vjeru u život.

atma.hr – 52
Prethodna objavaZnamo kako da se ovih blagdana ne udebljate ni jedan kilogram!
Slijedeća objavaKnjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ Biserka Blašković
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.