Priroda današnjeg dana je «moć namjere».

Ako nečemu poklonimo pozornost, naša kreativnost će je slijediti. Na što god usredotočimo svoju pozornost, tamo usmjeravamo i svoju kreativnu energiju. Ako obraćamo pozornost na pogrešne stvari, one kradu našu energiju i ostavljaju nas nemoćnima, privlačeći neugodna iskustva u naše živote.

Ako smo usredotočeni na «oni imaju ono što ja nemam», to je upravo ono što ćemo doživjeti. Isto se događa kad se usredotočimo na najgori dio naše svakodnevnice ili na najgore «što bi se moglo dogoditi». Misleći tako, mi zapravo stvaramo i doživljavamo upravo to – najgore.

Uvijek govori dobro o drugima…




Da bismo ispunili želje svog srca, moramo joj pokloniti svoju potpunu pozornost. Možemo li zadržati svoju usredotočenost na želji svog srca? Ako ne možemo, onda to vjerojatno nije istinska želja, jer će ona prava želja zadržati našu pozornost.

Jednom kada usmjerimo svoju pozornost na ono što želimo ostvariti, moći ćemo otkriti kolika je moć namjere. Život se počinje kretati u pravom smjeru kad poklonimo pozornost želji svog srca i zatim je svojom namjerom počnemo ispunjavati.

Kad radimo s namjerom, nadilazimo smetnje i prepreke i uspostavljamo vezu između sebe i svog sna. Vođeni namjerom, počinjemo svjesno zamjećivati svijet oko sebe i koristiti sve što nam je potrebno da bismo ostvarili svoj san.

Namjera nije poput pukog razmišljanja o tome što bismo željeli, koje je apstraktno, nejasno, pasivno i mutno. Namjera je poput strelice koja leti prema cilju. Namjera zahtjeva naše kreativno izražavanje i postavlja temelj za naše snove.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com


Widget not in any sidebars

55 SLATKI VEGAN

SLATKI VEGAN

Cjeloviti gurmanski deserti za svaku prigodu

Majstorica u kreiranju zdravijih varijanti slastica s prirodnim zaslađivačima, svježim i organskim sastojcima, Dunja Gulin donosi nam u ovoj slatkoj kuharici maštovite, gurmanske recepte za svaku prigodu.

Hrskavi keksi, kremasti kolači, raskošne torte, slasne savijače, prhke pite i bogata dizana tijesta od prirodnih, cjelovitih sastojaka, bez mliječnih proizvoda, teških masnoća i šećera, zadovoljit će i najzahtjevnije sladokusce, a tu su i omiljeni klasici u zdravijoj varijanti kao što su tiramisu, zapečene palačinke i nezaobilazne zaherice. Sto posto okusa za sto posto gurmane.

Prethodna objavaPedagog upozorava: “Nije 2018. kriva što su nam djeca debela i vise na internetu: Do roditelja je!”
Slijedeća objavaKako prepoznati da vas netko laže – EVO tehnike koju je odlično znati!
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik.Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.