Designed by Jcomp

Priroda današnjeg dana je «istinska sloboda».

Prije dvije tisuće godina veliki je učitelj rekao: »Spoznat ćete istinu i istina će vas osloboditi». Sada znamo da smo mi istina. Slijedeći je korak vidjeti istinu i vidjeti što jeste. Tek ćemo tada biti slobodni. Slobodni od čega? Slobodni od svih izobličenja svog znanja, slobodni od emocionalne drame koja je posljedica vjerovanja u laži. Kad nas istina oslobodi, uvjerenja koja smo naučili više neće vladati našim svijetom. Tada više neće biti riječ o tome je li nešto ispravno ili pogrešno, dobro ili loše. Neće biti važno jesmo li pobjednici ili gubitnici. Neće biti važno jesmo li mladi ili stari, lijepi ili ružni. Toga više neće biti. Sve su to bila samo uvjerenja.

atma.hr – 39

Kad više ne moramo biti ono što se pretvaramo da jesmo, možemo biti sigurni da smo potpuno slobodni. Ta je sloboda dalekosežna. To je sloboda da budemo ono što uistinu jesmo, a to je najveći dar koji si možemo dati!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

82 LIJEK ZA STRAH

Dr Lissa Rankin: Lijek za strah

Razvijanjem hrabrosti iscijelite svoje tijelo, um i dušu

Lissa Rankin uči nas kako se suočiti s vlastitim strahom i pokazuje kako se domoći hrabrosti. Možete li uzeti ono najgore što vas je u životu zadesilo i zatim sve to pretvoriti u ono najbolje što vam se dogodilo? Dr. Rankin kaže da! i pokazuje kako.

U knjizi "Lijek za strah" otkrijte što naši strahovi govore o nama, kako ih iskoristiti na pravi način i posljedično razviti hrabrost te živjeti ispunjen i sretan život.

296 stranica / Format: 15,5×23 cm

Cijena: 145 kn - Kupi ovdje


Widget not in any sidebars

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here