Priroda današnjeg dana je “karmičko čiščenje”.

Svatko od nas u svojem životu prolazi kroz određena karmička čišćenja. Ona u svakom slučaju nisu ugodna, ali su korisna za našu vječnu dušu. Možemo razlikovati nekoliko nivoa čišćenja. Najosnovnije je čišćenje na nivou fizičkog tijela koje se odigrava putem bolesti. Zatim slijedi čišćenje na nivou duha ili uma što se manifestira kroz različite svakodnevne probleme, nevolje, nezgodne situacije i sl. Slijedeći viši nivo čišćenja je uvreda od voljene osobe npr. od našeg bračnog partnera. Tu se već suočavamo sa velikom snagom karmičkog pročišćenja jer su na tom nivou uključene naše emocije a posebno naš ranjivi ego. Slijedeći nivo čišćenja ide direktno na našu dušu. Tada osjećamo da je nešto “odvratno na našoj duši”. To se može manifestirati kroz osjećaje da se sami sebe gadimo, da ne želimo prihvatiti niti sebe niti svoj život pa se čak mogu javiti i misli da želimo učiniti samoubojstvo. To se zove i “crna noć duše”.

atma.hr – 52
Ritmovi dolaska karmičkih pročišćenja mogu se dosta lako prepoznati, mada sve ovisi o našoj svjesnosti kako ćemo ih prepoznati.

Karmičko čišćenje može krenuti sa običnim glavoboljama tijekom par dana, tada ubrzo doživimo neku nelagodu na poslu ili od svojeg prijatelja. Nakon par dana započinju problemi u kući sa partnerom ili s djecom i tada se počinjemo osjećati dosta jadno. Što učiniti kada krenu takva čišćenja? Treba se samo prepustiti, ne sukobljavati se, ne opirati se čišćenjima koja žele uvesti neke promjene u naš život. Preporučljivo je pojačati svoju duhovnu praksu, recimo putem meditacije. Svatko od nas prolazi kroz ove periode, neki od nas češće, a neki od nas rjeđe. Dobra metoda prepoznavanja karmičkih čišćenja je analiza jyotish horoskopa.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

25 BHAGAVAD GITA

BHAGAVAD-GITA

Dragulj svjetske književnosti - mudrost bez granica

Istina koju objavljuje je univerzalna i vječna, te je kroz tisućljeća nadahnjivala velike mislioce, teologe i filozofe istoka i zapada; Sokrata, Goethea, Schopenhauera, Einsteina, Junga i mnoge druge.
G.W.F. Hegel: “Bhagavad-gita je sposobna dati nam pravo shvaćanje univerzalnosti i uzvišenost religije.”
Albert Einstein: “Dok čitam Bhagavad-gitu, jedino pitanje koje mi se nameće jest kako je Bog stvorio svemir. Sve ostalo, suvišno je.”

926 stranica, tvrdi uvez, 16 slika u boji

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

atma.hr – 75Prethodna objavaSadhguru 5 minutes yoga – FREE SESSION
Slijedeća objavaRijeka – Seminar: SPONTANI KRUG – UNUTARNJE ZNANJE – Majstor Mario Topolšek
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here