Priroda današnjeg dana je «danas će nam se dogoditi nešto dobro».

Zbog dvojnosti koja postoji ovdje na Zemlji, uvijek će postojati i pozitivna i negativna iskustva. Ali ako dosljedno tragamo za dobrim i održavamo pozitivan stav unatoč vanjskim okolnostima, biti ćemo uspješni. Moramo shvatiti da nam se svaki dan može dogoditi nešto dobro. Ako smo uvijek svjesni da samo što se nije dogodilo nešto dobro, optimizam nam nikada neće nestati.

U psihološkim studijama je dokazano da sretni i uspješni ljudi više razmišljaju o dobrim stvarima koje se mogu dogoditi, više razmišljaju da imaju sreće i novca, da stvaraju bogat i ispunjen život, nego što razmišljaju o problemima.

atma.hr – 78
Pesimističan stav prema životu donosi nam nesretan život. Sigurno smo u nekom trenutku života susreli osobu koja je pesimistična u svemu, a druženje s njom iscrpljuje našu energiju i radost. Upravo je to ono što nam se događa kada i sami imamo pesimističan stav.

S druge strane, sigurno poznajemo osobu koja je uvijek pozitivna i ima vedar i radostan stav prema životu, a kada smo u njezinu društvu, osjećamo se fantastično i prepuni smo života. Upravo je to ono što nam se događa kada je naš stav optimističan!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

82 LIJEK ZA STRAH

Dr Lissa Rankin: Lijek za strah

Razvijanjem hrabrosti iscijelite svoje tijelo, um i dušu

Lissa Rankin uči nas kako se suočiti s vlastitim strahom i pokazuje kako se domoći hrabrosti. Možete li uzeti ono najgore što vas je u životu zadesilo i zatim sve to pretvoriti u ono najbolje što vam se dogodilo? Dr. Rankin kaže da! i pokazuje kako.

U knjizi "Lijek za strah" otkrijte što naši strahovi govore o nama, kako ih iskoristiti na pravi način i posljedično razviti hrabrost te živjeti ispunjen i sretan život.

296 stranica / Format: 15,5×23 cm

Cijena: 145 kn - Kupi ovdje

atma.hr – 44

POVEZANI TEKSTOVI
Prethodna objavaSvaki dan je prilika da ga živimo na novi način, a svaka je noć potpuni reset!
Slijedeća objavaSistemske konstelacije – Nadja
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.