Priroda današnjeg dana je «egzaltirana Venera»

Nalazimo se u periodu pojačanog (egzaltiranog) utjecaja planete ljubavi – Venere. Zbog toga se otvaraju mnoga pitanja i događaji vezani uz ljubavne odnose.

Danas biste mogli dobiti poruku od svojih zaboravljenih partnera ili od partnera koji vam se već duže vrijeme nisu javili. Mogli biste ostati začuđeni ali kasnije ipak krenuti u određenu komunikaciju kako biste imali mogućnosti da saznate što oni misl i osjećaju o vama ali još više kako biste sebi uspjeli pojasniti svoje potisnute ili nerazriješene emocije.

Također, mogu se javiti i nove ljubavne ponude, koketiranja i lagana zavođenja pogotovo od muškaraca koje znate već duže vrijeme, pogotovo od nekog kolege s vašeg posla.
Venera kao arhetip ljubavnice – ljubavnika želi to iskustvo staviti u naše živote, kako bismo naučili nesebično davanje i pokazivanje emocija. Ne smijemo se tome opirati jer u protivnom možemo zatomljivati svoje egzaltirane emocije, a na duže vrijeme to nije dobro. Zato ako se nova ljubavna prilika javi, pokušajmo je objeručke prihvatiti.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

39

39

Prethodna objavaCeremonija Dah Amazone
Slijedeća objavaZapjevajmo zajedno za Majku Zemlju
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.