52
Priroda današnjeg dana su “super rezultati”.

Svi mi želimo da sve ono što radimo postigne dobre rezultate. Često znamo misliti: “Nadam se da će dobro završiti” ili “Za ovo će mi trebati puno sreće”. Takve su misli ispunjene nadom da će neka situacija imati dobar ishod. Ali, život se ne odvija slučajno ili u skladu s pukom srećom. Zakoni svemira funkcioniraju matematičkom točnošću do najsitnijih detalja – na to uistinu možemo računati.

39

Želimo li odlične rezultate u svemu što radimo, tada moramo iskoristiti zakon koji upravlja ishodima – a to je zakon privlačnosti. To znači da moramo iskoristiti svoje misli i osjećaje kako bismo privukli super rezultate, a zahvalnost za te rezultate jedan je od najjednostavnijih načina da to učinimo. Zato je potrebno da gajimo osjećaje zahvalnosti za sve ono što smo do sada postigli ili dobili. Samo će, ovakav način razmišljanja osigurati naše daljnje uspjehe i rezultate.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaKako popraviti raspoloženje u par minuta
Slijedeća objavaHashimoto je izlječiv 100%
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.