Priroda današnjeg dana je «naša poruka».

Kad ugledamo otvorenu i prekrasnu ružu, od same se njezine prisutnosti prekrasno osjećamo. Ne moramo sebi govoriti koliko je ta ruža lijepa – vidimo svu njezinu ljepotu i romantičnost. Pomirišemo je, a ruža nam ne kaže ni riječi. Mi i bez riječi razumijemo poruku. Odemo li u šumu, vidimo kako ptice razgovaraju s pticama, stabla sa stablima, ali jednom drugom vrstom komunikacije. Možemo uočiti unutarnju komunikaciju svega što nas okružuje i to je čudesno. Glasnici su posvuda u ovom svijetu, ali jesmo li kada razmišljali o tome?

Ne vjeruj svemu što misliš…

Jesmo li ikada primjetili da poruku prenosimo sve otkako smo stigli na ovaj svijet? Čak i prije nego što smo se rodili, naša je poruka već postojala. Mi smo svi poruka i još uvijek smo poruka, ali ta je poruka iskrivljena odrazima drugih glasnika. Za to nisu krivi glasnici, kao ni mi sami – zapravo nitko nije kriv. Iskrivljenje je savršeno, jer samo savršenstvo postoji, ali kad odrastemo, postajemo svjesni i možemo odlučiti da ćemo prenositi drukčiju poruku. Možemo odlučiti da ćemo postati bolji odraz života tako što ćemo promijeniti jezik kojim govorimo. Možemo promijeniti način na koji prenosimo poruku, način na koji komuniciramo sa sobom i s drugim ljudima!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

82 LIJEK ZA STRAH

Dr Lissa Rankin: Lijek za strah

Razvijanjem hrabrosti iscijelite svoje tijelo, um i dušu

Lissa Rankin uči nas kako se suočiti s vlastitim strahom i pokazuje kako se domoći hrabrosti. Možete li uzeti ono najgore što vas je u životu zadesilo i zatim sve to pretvoriti u ono najbolje što vam se dogodilo? Dr. Rankin kaže da! i pokazuje kako.

U knjizi "Lijek za strah" otkrijte što naši strahovi govore o nama, kako ih iskoristiti na pravi način i posljedično razviti hrabrost te živjeti ispunjen i sretan život.

296 stranica

Format: 15,5×23 cm

Cijena: 145 kn - Kupi ovdje

44

Prethodna objavaBudistički monah objasnio što je čudo: Njegove riječi će vam promijeniti život! (VIDEO)
Slijedeća objavaPromijeni uvjerenje – promijeni život!
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik.Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.