Priroda današnjeg dana je «otporni na kritike».

Ako smo uistinu sugurni u sebe, a netko nas kritizira, to nam neće smetati. Međutim, ako smo nesigurni, a netko nas kritizira, to će nam itekako smetati. Osoba koja nas kritizira najčešće nam uistinu želi pomoći, samo što još nije naučila djelotvorno komunicirati. Ako to ne radi da bi nam pomogla, tada je njezino ponašanje štetno. Ionako ne bismo željeli biti u takvom društvu.

atma.hr – 78
Ne dopustimo da nas uzdrma tuđa kritičnost i pokušaji da nam pomognu. Ako smo sigurni u sebe i uistinu razumijemo sebe, tada to možemo podnijeti i takvo nam ponašanje neće predstavljati problem. Ako nas kritičnost uistinu uznemiruje, zapravo nas ne ljute kritike, niti mišljenje druge osobe, nego naša reakcija na njezine riječi. Kad bismo bili čvrsto usidreni u sebi, ne bismo na to reagirali!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

122 SAPUNi RUSTIKA

Sapuni Rustika

Prirodni sapun 960x480 2Prirodni, mirisni, ručno izrađeni na bazi maslinovog ulja

Naranča, limun, lavanda? Odaberite prirodni sapun koji najviše odgovara vašoj osobnosti. Volite li citrusne, cvjetne, drvene, osvježavajuće, afrodizijačke, biljne mirise? Tu su i mirisni sapuni s borom, kaduljom, pačulijem, lavandom, mentom ružmarinom, cedarom.

Sapuni Rustika su prirodni, ručno izrađeni na bazi maslinovog ulja i namijenjeni su za kožu tijela i ruke.

Neka njega kože bude vrhunski spa doživljaj!

Odaberi svoj sapun ovdje!

Prethodna objavaSuđeno vam je da se sretnete s OVIM dušama
Slijedeća objava3 RIJEČI koje totalno iznenade ljude koji vas kritiziraju i izazivaju!
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.