Foto: unsplash.com

Priroda današnjeg dana je iscjeljivanje.

Sretnije misli vode sretnijoj biokemiji te sretnijem, zdravijem tijelu. Pokazalo se da negativne misli i stres oslabljuju tijelo i funkcioniranje mozga, jer upravo naše misli i emocije neprestano sklapaju, organiziraju i stvaraju tijelo. Bez obzira na to što smo stvorili od svojeg tijela, to možemo promijeniti kako izvana, tako i iznutra. Počnimo gajiti sretne misli i u sebi probudimo radost. Sreća je osjećanje stanja postojanja.

atma.hr – 61
Da bismo se riješili bolesti ne moramo se boriti. Jednostavan proces otpuštanja negativnih misli dopustit će našem prirodnom stanju zdravlja da se probudi u nama a tijelo će se iscjeliti. Danas je dobar dan da iscjelimo sami sebe!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

96 POZITIVAN PLANER

POZITIVAN planer za Vidljiv REZULTAT za 2020. godinu!

Novo izdanje za 2020 g. nadopunjeno novim alatom, afirmacijama i pozitivom

Pozitivan planer za vidljiv rezultat jedinstveni je i personalizirani planer koji potiče emocionalnu inteligenciju, mijenja navike i upućuje na nove uvide i rješenja. Uputit će vas kako uspješno zadati cilj, postaviti strategiju, a držat će vas budnim na dnevnoj bazi za nove prilike i izazove ako se budete držali uputa. Omogućava uz korištenje ponuđenih alata ostvariti zadane ciljeve i postići rezultate kako bi postali sretnija, zdravija i uspješnija osoba.

272 stranice/ 14,8×21 / spiralni uvez / šareni i zlatni dizajn

Cijena: 129 kn/149 kn - Kupi ovdje

atma.hr – 52
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here