Designed by Freepik

52
Priroda današnjeg dana je “stanje mira”.

Najviše jastvo želi da doživimo mir, a to je određenje prosvjetljenja. Što više imamo povjerenja u mudrost koja stvara sve, imati ćemo više povjerenja i u sebe. Rezultat povjerenja je pristup velikom osjećaju mira. Kad ego ustraje na pobjedi, mi ćemo ga smiriti mirnoćem rođenom iz povjerenja. Kada smo sposobni vjerovati, znamo da smo Bog i mi jedno, kao čaša oceanske vode i ocean sam. Mi smo ono što Božja sila stvara kao što je i val ono što stvara ocean. Kako naša svjesnost raste, otkrit ćemo da smo sve smirenija osoba i da, kao posljedica toga prosvjetljenje postaje dio našega života. To što smo neovisni od mišljenja drugih i što nemamo potrebu da smo stalno u pravu dva su snažna pokazatelja da se naš život kreće prema svijesti povjerenja u samoga sebe i Boga. Pa ipak, mnogi ljudi mogu poremetiti naš mir.

39

Osoba koja je najviše u stanju poremetiti naše stanje mira je osoba koja nas podsjeća da zapravo nismo istinski u stanju mira i prosvjetljenja koji rezultiraju iz povjerenja. U tom trenutku ta osoba je naš najveći učitelj. Kada budemo mogli prekoračiti bijes, srdžbu i nemir koja ta osoba, čini se, izaziva u nama i kad budemo mogli reći “ Hvala što si moj učitelj”, prepoznat ćemo partnera po duši.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaMasažer za umorne i bolesne oči: Mehaničko i magnetsko iscjeljivanje akupunkturnih točaka
Slijedeća objavaZdravlje u čaši: Napitak za bolji imunitet
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.