Priroda današnjeg dana je «egzaltirana Venera»

Nalazimo se u periodu pojačanog (egzaltiranog) utjecaja planete ljubavi – Venere. Zbog toga se otvaraju mnoga pitanja i događaji vezani uz ljubavne odnose.

Danas biste mogli dobiti poruku od svojih zaboravljenih partnera ili od partnera koji vam se već duže vrijeme nisu javili. Mogli biste ostati začuđeni ali kasnije ipak krenuti u određenu komunikaciju kako biste imali mogućnosti da saznate što oni misle i osjećaju o vama ali još više kako biste sebi uspjeli pojasniti svoje potisnute ili nerazriješene emocije.

Također, mogu se javiti i nove ljubavne ponude, koketiranja i lagana zavođenja pogotovo od muškaraca koje znate već duže vrijeme, pogotovo od nekog kolege s vašeg posla.
Venera kao arhetip ljubavnice – ljubavnika želi to iskustvo staviti u naše živote, kako bismo naučili nesebično davanje i pokazivanje emocija. Ne smijemo se tome opirati jer u protivnom možemo zatomljivati svoje egzaltirane emocije, a na duže vrijeme to nije dobro. Zato ako se nova ljubavna prilika javi, pokušajmo je objeručke prihvatiti.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

108 SAL RACHELE TAJNE NEOGRANIČENE ENERGIJE

Sal Rachele: Tajne neograničene energije

sal rachele tajne neogranicene energijemanja

Nestašica energije ne postoji

JESTE LI ZNALI...? Da ne postoji nestašica energije? Da su fosilna goriva potpuno nepotrebna? Da gotovo beskonačna količina energije postoji unutar svakog atoma? Da trošak izvlačenja ovog neograničenog spremnika energije predstavlja sićušan dio onoga što danas trošimo na obradu nafte, plina i nuklearne energije? Da možemo živjeti u svijetu bez zagađenja? Da je moguće živjeti u svijetu bez siromaštva?

Ova knjiga preispituje istinu o energiji iz znanstvenog, duhovnog, metafizičkog i psihološkog stajališta.

Znanstveni dio je prilagođen laicima.

Autor nudi prava rješenja na probleme s kojima se suočava današnji svijet.

Prethodna objava20 životnih principa kojih se pridržavaju svi Blizanci
Slijedeća objavaNova era poslovanja, nove ponude, pokloni, sadržaji
Avatar photo
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.