Priroda današnjeg dana je «prepoznajmo svoje želje i budimo zadovoljni».

Već danas možemo početi ostvarivati svoje ciljeve i postati zadovoljni, jer se negdje u našim životima krije nešto što smo oduvijek željeli raditi ali još nismo pokušali. Jesmo li osjetili poriv da naučimo plesati klasične plesove, da naučimo skijati ili igrati tenis?

Jesmo li osjetili poriv da odemo na tečaj glume, kuhanja, slikanja, da naučimo kako urediti kuću? Možda postoji glazbalo koje smo željeli naučiti svirati jer nas obuzme zadovoljstvo kad ga čujemo. Osjećamo li da nas privlači neka zemlja i kako se nešto u nama budi kad čujemo jezik te zemlje? Postoji li nešto što smo voljeli raditi u djetinjstvu, no to smo odbacili kad smo odrasli jer smo morali zarađivati za život? Što je to što smo oduvijek željeli raditi?

Većina ljudi ili nikad ne popusti tim porivima ili ih stavi na čekanje misleći da su nebitni i da nemaju nikakve veze s većim stvarima koje žele ostvariti u životu. No taj poriv koji osjećamo jest poziv Svemira da se posvetimo ostvarenju našeg blaženstva i to je duboko povezano s putem koji vodi prema našim snovima. S našeg stajališta na Zemlji ne možemo uočiti povezanost, ali Svemir jasno vidi da je to put koji će nas odvesti do naših snova!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaSjeti se tko si
Slijedeća objava28.01. Zagreb – Radionica Konstelacija
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.