Priroda današnjeg dana je «otvorimo se životnim mogućnostima»

Kada se oglušimo o poziv života da slijedimo svoje snove, izlažemo se riziku neispunjenog i nesretnog života. Što god radili, kakve god materijalne stvari stekli putem, ako se ne bavimo onim od čega nam srce pjeva, na kraju života biti ćemo ispunjeni dubokim osjećajem nezadovoljstva i žaljenja. Ne dopustimo da to postane priča našeg života. Bez obzira na to koliko smo sada stari ili mladi, čeka nas veća priča! Moglo bi nam se učiniti da se izlažemo velikom riziku slijedeći svoj san, ali nije li najveći rizik u tome da propustimo život?

Možda smo u početku voljeli svoj sadašnji posao, ali nam je s vremenom postao teret. To bi moglo značiti da taj posao nije naš poziv te da moramo malo razmisliti i zapitati se nismo li negdje putem odbacili svoje snove?

Važan je trenutak kad shvatimo da nitko drugi neće ostvariti naše snove. Naš šef, prijatelji, partner/partnerica, obitelj i djeca ne mogu živjeti umjesto nas. Mi smo odgovorni za stvaranje života u kojem ćemo biti sretni i ispunjeni. Nitko drugi to ne može ostvariti umjesto nas.

Nije nam potreban veliki san da bismo napravili nešto veliko.
Samo budimo otvoreni prema životnim mogućnostima!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com