Priroda današnjeg dana je «sigurnost je privid»

Nećemo dopustiti da nam novac i sigurnost utječu na životne odluke. Život se neprestano mijenja. Možemo izgubiti posao, ušteđevinu, stan ili kuću. Brakovi se raspadaju, može doći do promjene zdravstvenog stanja, a mogu se pojaviti okolnosti zbog kojih ćemo izgubiti sigurnost koju smo mislili da imamo. Sigurnost u koju vjerujemo je samo privid. Stvarna sigurnost jest spoznaja da sigurnost ne postoji, jer tada ćemo se potruditi da svaki dan proživimo u potpunosti.

Svatko može biti ograničen sigurnošću; mnogi ljudi jako mnogo zarađuju radeći posao koji ih opterećuje pa su podjednako neispunjeni i nesretni kao i oni koji zarađuju mnogo manje.

Koliko god kratkoročno može biti bolno odustati od sigurnosti i unosnog posla, pred nama su desetljeća. Možda ćemo kratkoročno imati problema da pronađemo nešto što volimo raditi, makar i za manju plaću. Jer ako radimo ono što volimo, na kraju ćemo biti uspješni na mnogo drugih načina!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

[columns ] [column size=”1/2″]
[/column] [column size=”1/2″][/column] [/columns]

Prethodna objavaVenerini aspekti do 30. 11. – Primijetite glasnike, anđele u ljudskom obličju koji će promijeniti vaš život!
Slijedeća objava7 stvari koje ste naučili u životu (ali ste ih već zaboravili)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.