Priroda današnjeg dana je «mi smo neograničeni».

Ne slušajte ako vam netko govori da ste manje vrijedni od ostalih. Ne slušajte ako vam netko govori da ste na bilo koji način ograničeni. Ne slušajte ako vam netko govori da ne možete raditi ono što volite i živjeti od toga. Ne slušajte ako vam netko govori da niste vrijedni i dragocjeni kao najveći čovjek koji je ikada živio. Ne slušajte ako vam netko kaže da niste dovoljno dobri i da ćete se morati dokazati. Ne slušajte ako vam netko govori da ne možete imati ono što volite, raditi ono što volite ili biti ono što volite. Ako u to povjerujete, ograničavate se, ali što je još važnije, to nije istina! Ne postoji niti jedna jedina stvar koja bi bila predobra za vas ili koja bi bila predobra da bi bila istinita.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

96 POZITIVAN PLANER

POZITIVAN planer za Vidljiv REZULTAT za 2020. godinu!

Novo izdanje za 2020 g. nadopunjeno novim alatom, afirmacijama i pozitivom

Pozitivan planer za vidljiv rezultat jedinstveni je i personalizirani planer koji potiče emocionalnu inteligenciju, mijenja navike i upućuje na nove uvide i rješenja. Uputit će vas kako uspješno zadati cilj, postaviti strategiju, a držat će vas budnim na dnevnoj bazi za nove prilike i izazove ako se budete držali uputa. Omogućava uz korištenje ponuđenih alata ostvariti zadane ciljeve i postići rezultate kako bi postali sretnija, zdravija i uspješnija osoba.

272 stranice/ 14,8×21 / spiralni uvez / šareni i zlatni dizajn

Cijena: 129 kn/149 kn - Kupi ovdje

atma.hr – 52
Prethodna objavaNajbolja prihrana za sobno cvijeće tijekom zime: Lijek za svaku biljku! (RECEPT)
Slijedeća objavaRadionica obiteljskih kostelacija u Puli s Vedranom Kraljetom
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here