pixabay.comPriroda današnjeg dana je “polje informacija”.

Informacije dolaze u svijest ili iz vanjskog svijeta kao interpretacija izvanjskih podataka ili iz podsvijesti na intuitivnoj razini. Podaci zapisani u jedinstvenom polju su istina u čistom obliku ili objektivna informacija lišena interpretacije. Kada istina prolazi kroz filter razuma, pretvara se u interpretaciju, odnosno u znanje. Sva živa bića prihvaćaju istinu u svojoj vlastitoj interpretaciji. Životinje uopće ne vide i ne shvaćaju svijet kao čovjek. Čak i različiti ljudi vide i shvaćaju istu stvar na različite načine. Zato je znanje više – manje iskrivljeni oblik istine.

Podaci se u jedinstenom polju ili u akaši pojavljuju u obliku složene energetske strukture. U njemu je zapisano sve što prisiljava materiju da se kreće prema određenim zakonima. U početku podatke iz polja informacija prihvaća nadsvijest, a zatim ih svijest prevodi u opis, riječima ili simbolima. Tako se rađaju otkrića ili nešto novo: glazba umjetnička djela itd. Na taj se način javljaju intuitivna znanja i predosjećaji.

Danas je dobar dan za osluškivanje polja informacija, jer se ne zna, kada nam može doći neka korisna informacija koja može iz temelja promijeniti naše živote!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com