Designed by Freepik

52
Priroda današnjeg dana je “strpljenje”.

Iz Tečaja o čudima dolazi ova provokativna tvrdnja: “Oni koji su sigurni u rezultat mogu čekati bez tjeskobe”. To je glavno uporište beskonačne strpljivosti. Zamisao o sigurnosti i strpljivosti idu zajedno. Kada imamo povjerenja i znamo da smo povezani s univerzalnom, sveprožimajućom inteligencijom, jednostavno je biti strpljiv. Ne postavljajmo nikakva vremenska ograničenja za ostvarenje želja i krećemo se kroz život s unutarnjom sviješću koja kaže: “Posjedujem svo vrijeme koje mi je potrebno i siguran sam u rezultat, pa ću dozvoliti da se to pojavi onako kako hoće i kada hoće”.

52
Tajna strpljivosti je u sigurnosti rezultata. Kada se ona pojavi u nama u obliku povjerenja i znanja, možemo okrenuti pozornost od željenog rezultata. Bez srdžbe i tjeskobe bit ćemo sposobni usmjeriti se na svakodnevnu životnu aktivnost.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaOrgonski set podmetača za vodu
Slijedeća objava6 stvari koje ženu čine snažno privlačnom
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.